בהמשך לדיון קודם...

zap110

New member
בהמשך לדיון קודם...

הגננת של הגןזל בא. הורים אמרה שהילד בגן )חובה( רגיש מידי ובוכה לפעמים משטויות. זה לא זר לי. הוא היה חולה המון בשנתיים האחרונות והדאגה היתה לבריאותו הפיזית כך שיתכן שזה אפילו נובע מיזה. לפעמים גם בבית זה קורה ואני רואה שהבטחון העצמי שלו נמוך בהשוואה לאחרים והוא באמת רגיש מאד.אבל היא טוענת שבגלל שהוא מאד חכם אבל רגשית נמצא במקום אחר כדאי לטפל. (בעיקר בגלל ששנה הבאה כיתה א)
היא המליצה על מכון להתפתחות הילד, תרפיה באומנות ההההילד,תרפיה באומנו תרפיה באומנות וכד. למכון להתפתחות הילד יש תור מפה עד ירודשלים ולכן אני מעוניינת ללכת לתרפיה באומנות באופן פרטי. יש למישהי ניסיון עם אחת כזו מאיזור ראשון- רחובות?

בשביל תרפיה באומנות לא צריך מכון להתפתחות

הילד. השאלה אם היתה סיבה אחרת שהיא המליצה שתעברו במכון, אולי עלו שאלות נוספות, משהו שמצריך הסתכלות יותר רחבה?
לדעתי שוו לעשות שיחה עם פסיכולוגית הגן, אולי שהיא תתצפת על הילד ותדע להמליץ הלאה, האם כדאי לחכות לתור של התפת' הילד או לפנות ישירות למטפלת באומנות
שיהיה בהצלחה

zap110

New member
למעט הרגישות והחוסר ביטחון אז לא

שכלית מפותח היטב. אין בעיות קשב או מוטוריקה להיפך. קורא כבר...העניין שאם הרגישות הזו יהיה לו קשה בכיתה א. ולהשאיר שנה לילד שככ מפותח שכלית יהיה אכזבה גם מבחינתו. ואם אפשר לעזור כבר עכשיו..
המלצות יתקבלו בברכה...

שלחתי לך מסר ואם את רוצה אני מוכנה לדבר

איתך גם טלפונית

הילד שלי גאון ( עם חותמת ) אך רגשית הוא הרבה מאחור וזה הצריך ומצריך המון המון כולל טיפול אינטנסיבי

כדאי לך מאוד להתחיל כבר עכשוו זה יקל את ההמשך

שקדייה

New member
תבדקי אם אין בעיר שלך גם מרכז עירוני כזה

אצלנו בעיר יש מרכז עירוני פדגוגי שמקבלים שם את כל השירותים של המכון להתפתחות הילד- גם במהירות וגם ממש ממש בזול.

עשינו שם 2 סבבים של ריפוי בעיסוק,
התור היה לשבועיים מהיום שהתקשרנו, והעלות 27 ש"ח למפגש (גם האיבחון וגם הטיפולים עצמם).
והאיכות של הטיפול והמטפלת היה פשוט מצויינת (את הסבב השני כבר עשינו רק בגלל הכייף
)

דיינס

New member
מרכז עירוני פדגוגי

איזה מרכז זה בדיוק? מה שמו?
יש שם גם קלינאיות תקשורת?
אני מנסה לאתר קלינאית תקשורת עבור בתי, ופשוט אין תורים דרך קופ"ח!
נכון, אפשר גם פרטי, אבל זו בעיה ממש מינורית, שאפשר להמתין איתה. אבל נראה שההמתנה ארוכה מאוד מאוד מאוד.

למעלה