בהמשך לדיון - כלים לעבודה ברשת

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
בהמשך לדיון - כלים לעבודה ברשת

זוכרים את הסיפור על Tivoli שאוטוטו מטמיעים אצלנו בחברה ועל חוות דעתכם בנושא. אז שמעתי בקולכם וראיתי את הכלי DameWare גרסה 4.1.1ונהניתי מהיכולות שלו. השגתי את הכלי הזה בגרסת 30 יום, מקווה להבין אותו ולהמליץ על רכישה.חיסרון יחיד שמצאתי - אינו מתקשר עם Windowsגרסאות ME וישנות יותר(95/98). אשמח אם יש מישהו יודע על פיתרון לחיסרון זה. המלצתם גם על Zenworks של Novell - אני לא מוצא גרסת 30 יום כדי שאוכל להתרשם מיכולות המוצר. ניסיתי באתר של Novell וגם שם לא מצאתי את מה שחיפשתי. יש למישהו המלצה על חברה משווקת טובה מלבד "כלנית-כרמון" לשני המוצרים הנ"ל?

H N 1

New member
תשובה חלקית

את DW אתה יכול ( וכדאי לך מאד ) לרכוש דרך האתר שלהם (תוודא שבאתר האמריקאי ולא הבריטי). אתה תחסוך הרבה עמלות. לגבי התאימות שלו למערכות הפעלה "עתיקות" - זאת בעיה, אין לה פיתרון אלא להשלים את החבילה שלך (לצרכי שליטה מרחוק) עם VNC באחד הטעמים (ULTRA / TIGHT וכו..) לגבי ZEN - לא נראה לי שתמצא גרסת ניסוי, היא מצריכה איש שמכיר אותה לצורך התקנה. תנסה לפנות לנובל ישראל שישלחו לך דילר שלהם להדגמה

noam01234

New member
>>>

לשליטה מרחוק בתחנות 98 אפשר להשתלט גם עם DW, צריך להכין התקנה מתוך תוכנת השליטה (צריך להגדיר שם וסיסמא וכו') ולהריץ בכל תחנה עם 9X אני אישית ממליץ (אם עדיין לא רכשת) לבדוק את Ideal Admin שהיא קצת יותר נוחה

YanivB461

New member
VNC

אני שולט עם התוכנה הזאת על כ200 מחשבים, והיא עושה תעבודה כמו שצריך!

eliranitzhak

New member
שימוש ב ZenWorks

א. אפשר להוריד את ZenWorks לבדיקה. ב. זה שווה במיוחד אם יש לך מעל 30-40 תחנות, ואין לך כוח אדם מספק. בעזרת ZenWorks אפשר לנהל כל כמות של תחנות, השאלה אם עקומת הלמידה לא תדרוש ממך יותר מדי. ג. אתה יכול לבקש מכלנית או מנובל ישראל הדגמה אצל לקוח, שתראה כמה שימושי זה ותוכל לשאול שאלות מישהו שכבר משתמש ב ZenWorks. ד. יש כאן, בתפוזף פורום על Netware, אני ממש ממליץ לשאול שם. אני אנסה לברר לך על חבילת הדגמה ל Zenworks. HTH. בברכה.

snup

New member
אני אשמח מאוד

לראות שאפשר להוריד Zenworks על מנת לבחון אותו ברשת. רציתי רק לציין שכמות תחנות הקצה הם בערך כ- 600 תחנות.

eliranitzhak

New member
טיפול ב 600 תחנות

אני ממליץ בחום על ZW לטיפול בכמות זו של תחנות. אני ניהלתי 1200-1400 תחנות בפריסה ארצית בעזרת ZW. HTH. בברכה.

למעלה