בהמלצת המנהלת :)

shir135

New member
בהמלצת המנהלת :)

אני מעתיקה לכאן הודעה שכתבתי בפורום "יופי וטיפוח אישי" אני צריכה עזרה בהתלבטות... יש לי אקנה.. לא מצב מאוד קשה אבל מציק לי. אני לוקחת מינוציקלין כבר די הרבה זמן עם הפסקות מידי פעם ועכשיו המצב די בשליטה... הבעיה היא שכשאני מפסיקה עם האנטיביוטיקה המצב מדרדר ואני ממש לא רוצה לחזור אחורה אבל מצד שני אני לא יכולה להמשיך לקחת את זה לנצח, וגם השיניים שלי התחילו להצהיב ואני חושבת שזה מזה.. מה כדאי לעשות?

shloמי

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה shir135

היי שיר קצת על אקנה מעתיק מקישור שאצרף לכאן עם מיידע נוסף מחברות פורום. טיפול
ויטמין B6 : נשים שמצבן מחמיר בימי הטרום ווסת צריכות לקבל תוספת של לויטמין זה חשיבות בחילוף החומרים הנורמלי של הורמונים סטרואידים .
אבץ: חומר חשוב ביותר לחטטת, מעורב בפעילות הורמונלית מקומית ריפוי פצעים, פעילות מערכת החיסון, שליטה בדלקת וחידוש רקמות .
ויטמין A סלניום: ויטמין E מווסת את רמות ויטמין A . סביון|דיאטה: הגבלת הצריכה של מאכלים עתירי שומן ופחמימות, חלב, מוצרי חלב מרגרינה, שומן אפיה ושמני ירקות רוויי מימן, הגבלת צריכת החלב(בגלל תכולת ההורמונים הגבוהה שבו) .
קיפודנית שרועה - ( Echinacea angustifolia ) הצמח מעקב דלקות, מעודד רפוי פצעים, מזרז את מערכת החיסון וקוטל חיידקים.
סילוק רעלים מהמעיים: הגדלת תזונה של סיבים( הסיבים מחסלים רעלנים רבים על-ידי ספיגתם ) . קליפות פסיליום: כף אחת אחרי ארוחה עם מים, לשתות הרבה במשך היום. הפסיליום נצמד לדופן המעי ובפעולה זו מוריד משם רעלנים שונים.
סילוק רעלים מהכבד: צריכת שן ארי( Taraxacum officinale ),מעודד את זרימת מיץ המרה . גדילן מצוי: ( Silybum marianum ), מגן על הכבד ומסלק ממנו רעלים .
המלצות: להמנע מתרופות המכילו ברומידים או יודידים . להמנע לשמנים וחומרי סיכה להמנע מהשימוש במשחות שומניות או בתכשירי קוסמטיקה שומניים . לנקות מידי יום את הפנים ביסודיות עם סבון ציפרני חתול(קלנדולה) . לפנות לקוסמטיקאית שתנקה חטטים לפחות פעם בשבוע . לגשת לרופא עור, כדי שינקז מוגלות על פי הצורך .
רק בריאות תמיד בברכת אור ואהבה שלומי

טליונת1

New member
חימר ירוק- מעולה, למריחה נקודתית

ועדיף להוסיף גם לבנדר ועץ התה. החומר מייבש את הפצעים בצורה נפלאה. אפשר גם כמסיכה ולשטוף לאחר חמש עשרה דקות.

למעלה