בהלם!

ofir1948

New member
בהלם!

השם ישמור אתם דתיים איך אתם עושים דבר כזה? מה זה הדבר הזה אני לא מאמין שאני רואה שיש דבר כזה בעולם? תגידו לי זה אסור איך? מה? למה אתם עושים את זה?

סבבב

New member
אם לא ידעת שקיים דבר כזה...

אז כדאי שתצא מהר מאוד מהבועה הסגורה שאתה חי בה, ותצא לנשום קצת אוויר צח ותתחבר למציאות... מציאות שמחה לך ושבוע טוב...

ezzv

New member
ואני בשוק !! שיש עוד אנשים כמוך

אדם יקר ונחמד להיות הומו זה לא מחלה אף אחד מאיתנו לא בחר להיות ככה אתה נולד ככה נתחיל מזה ותתפלא יש הומאים בכל מקום יש עשירים עניים מפורסמים יהודים ערבים חילונים דוסים ואאה כן יש גם הומאים דתיים אז המון בהצלחה לך איש יקר במקום להעביר בקורת קרא קצת מחקרים ולדעתי יש הרבה דברים אחרים שהם גרועים בהרבה מלהיות הומו דתי

גם אני בשוק

שיש עוד אנשים, שעושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס. גולש זה יכול לגלוש בכל האתרים הפורנוגרפיים (סביר להניח, שספק האינטרנט שלו זה לא "אינטרנט רימון") ורק ההומוסקסואליים הדתיים מפריעים לו. שיחיה בתוך הבועה שלו, ויסתכל על עצמו במראה, כי רק שם הוא יכול לראות את עצמו. שבוע טוב ו... לא להתרגש. עדיין יש כאלה, שחיים במאה השישה עשר כנראה...

קצר ולעניין

אני מקווה, שבינתיים השלמת עם כולם (וגם איתי, כמובן), כי אם אנחנו נריב בינינו, כיצד ניראה מול אלה, שאנו מבקשים לעמוד מולם בצורה מגובשת? איננו חייבים להסכים עם געות אחרות, אבל מותר לנו לכבד אותן. לא מצאתי שום איסור לכך בשו"ע או בשו"תים. מאחל לך מכל ה-
גלישה מהנה, ושתכתוב תמיד רק דברים טובים.

למעלה