בהי..

draedalus

New member
בהי..

מממ...טוב...מממ...אני אתחיל ככה...אני הייתי בשקט בפורומי..ופתאום גיליתי שיש אותכם...אז ארר...חשבתי לעצמי שמתישהו אני אצטרף כי אני נוסעת לחו"ל עוד חודש... בכל מקרה...מממ...קוראים לי כרמל (14) ואני עוברת לגרמניה (בפעם השנייה) עוד חודש. כבר הייתי בגרמניה במשך 3 שנים...ועכשיו אני חוזרת (מסתבר שלאבא שלי יש מחלה שוקראים לה "גרמינה")... זהו..בנתיים? ויש פה מישהו מגרמניה???

kit k@t

New member
i miss your sister

i just reacalled a time when u came home screaming, it was funny.... when r u guys moving? kat

kit k@t

New member
i can even call her house, its not

the point... i simply asked when she is moving, i think u r all might be interested too. my bf is coming here today. lalalalalalala. kat

draedalus

New member
i guess she misses u 2

אנחנו עובריםב-6/7 עוד חודש בערך ויערה לא תבוא איתנו בהתחלה... יותר מאוחר...ואז היא תישאר איתנו חודשים, ותחזור לארץ...או בעצם היאתבוא אחרי פנטסי.קון...אני לא יודעת...אבל היא צריכה לחזור לגיוס שלה..

kit k@t

New member
r u happy about moving?

from what she told me u liked it there when u guys lived there. and just so u would know, just like her, u r welcomed here anytime, so if u r ever in oceanside, stop by. kat

draedalus

New member
and about my parrots

אני עדיין לא יודעת כי בודקים את זה... אני מקווה שכן...בכל מקרה יאמצו לי חתול שם, או יקנו...לא יודעת :)

נעמצי

New member
היייייייייי

מצטערת על האיחור. קודם כל וולקאם. אני בשיעור מחשבים אז אני כותבת כל פעם קצת בהמשכים. מה אני אגיד לך? זה לא מקום משהו. זה גרמניה. והולך להיות לך קשה, אבל אני עשיתי את זה. אני חושבת. לא? למדתי את השפה הגרמנית די מהר- כי לקחתי 7 שעות שיעורים פרטיים בגרמנית ועוד 4 שעות " אולפן" בבית ספר. וזה לא הבעיה הכי גדולה- אני לא הבן אדם הכי הכי מוכשר לשפות שיכול להיות. משהו נוסף, הגרמנים הם עם חרא- אבל יש גם נחמדים ( כמו כריס החבר שלי ומרי, חברה שלי ). חברתית היה לי קשה מאד בארבעת החודשים האחרונים, אולי כי אני בן אדם סגור ולרוב אני נפתחת רק לאנשים שמכירים אותי- לקח לי זמן גם להיפתח לאנשים בפורום הזה. ואולי כי נכנסתי לכל הנסיעה הזאת באנטי מאד גדול- נגד אבא ונגד כל העולם ואישתו ורק בשבועיים האחרונים התחלתי טיפה להיות מרוצה ולהתלהב. מה לעשות, זו אני! תקשיבי, כמה עצות? אם את יכולה לא לשנוא את הנסיעה- תכנסי אליה בראש טוב, כי להכנס בעצבים לא עזר לי. אל תפתחי ציפיות- הגרמנים הם מאד קרים ומאד מנוסים ( עד להחריד ) ואני פה. אגב לאיזה עיר את עוברת? גרמניה גדולה............. אני נמצאת במינכן. good luck!

draedalus

New member
הייייייייי בחזרה...

תודה:) אז קודם כל אם לא שמת לב להודעה שלי הראשונה כתבתי שכבר הייתי בגרמניה 3 שנים...חחח... אז לא יהיה לי קשה בקטע של השפה והכל...ואני מסכימה איתך במאה אחוז! הם חרא...אבל כמובן שיש את הנחמדים...והם גם נורא מרובעים! אני עוברת לפרנקפורט אבל פעם שעברה הייתי במינכן!!!!!אני ממש ממש מקנאת בך על זה!!!!!!אני ממש נהנתי במינכן...ממריאנפלץ ואינגלישר גרטן..וכל הבירגרטנים שיש והשלג!!!!והביצפר שהייתי שם...את הולכת לmis? אני הלכתי.. ואני יודעת..יהיה לי ממש קשה..ועוד יותר קשה מפעם שעברה כי יש לי ציפיות שהכל יהיה כמו שהיה במינכן..אבל אני בטוחה שהכל יהיה שונה... נ.ב באיזה איזור את גרה? אני גרתי בבוגנהאוזן...

Odish16

New member
חחחחחחחחחחחחח

אמאלה..השמות האלה..ספוקי:) שמחה שנהנת ואת באה בגישה חיובית ומאושרת! זה אחלה דבר. ואגב, בת כמה את?

טחחחחחחח......./images/Emo6.gif

איזה קטעים... איזה שמות מפחידים... תגידו, זה לא שפה קשה?????.

Odish16

New member
גרמנית? שפה קשה?

אני חושבת שגרמנית היא יותר קלה מנורבגית...ואני רוצה ללמוד גרמנית..חחח ואני גם רוצה להיות בגרמניה..פעם ביקרתי שם.טחחחח במלחמת המפרץ..לא שאני זוכרת..המממ כע..אז לעיניינו כל השפות..לפחות רובן קשות כשצריך ללמוד אותן מאפס..דה.?

למעלה