בהול!

maya blumenthal

New member
בהול!

שלום אני בת 34 וסובלת באופן כללי ממחשבות טורדניות , וזה החריף ברמות שהזיכרון שלי קטסטרופה , אני עובדת כסיעת בבית ספר ובאחד השיעורים במתמטיקה לכיתה ג' , פשוט לא יכלתי לרגע לפתור תרגיל בכיתה ג' איך זה יתכן מה זה אלציהר , משהו קרה לי , היום למשל בבוקר רציתי לשלוח מישהו שאני עובדת איתו שש שנים בהוסטל להסעה אחרת , לא יודעת מה נפל עלי הסתכלתי ולא זכרתי לאן לשלוח אותו , אני בסטרס למי אני יכולה לפנות?? בהול .. , משהו קורה זה ברור לי

שלום לך מאיה

לא נראה לי שיש לך אלצהיימר, אבל כנראה שאת או קצת היפוכונדרית או סתם עוברת תקופה קשה. אחרת, באמת שאין מה להלחץ משכחות אלו ואחרות. תנסי לקבל עזרה מקצועית עד שתחזרי לעמוד על הרגליים. רפואה שלמה.

ענתי44

New member
קודם כל להירגע

הסיכוי שמדובר באלצהיימר קלוש מאוד. יתכן ואת לחוצה והחשש מהמקרים שקרו לך מגביר אצלך את השכחה. ואולי זה עומס רב. ממליצה לך לעשות 2 דברים. ראשית לכי לרופא המשפחה ושתפי אותו. הוא ידע לפי שאלות להרגיע את החשש או להפנות אותך הלאה, במידה וירצה להמשיך בירור. במידה והכל בסדר וזה רק עומס. חפשי בגוגל קורסים של שיפור הזכרון ופני לשם. שם תקבלי כלים לשפר את מיומנויות הזכרון. ורק להוסיף שלכל אחד יש רגעים בו הזכרון "משחק" איתו מחבואים וקצת שוכחים. זהו תהליך טבעי שקורה לכל אחד.אני תמיד צוחקת שאם יעשו לי את מבחן המנטל שבו יש שאלות פשוטות בחשבון אני אעשה פאדיחות.זה לא אומר שיש לי אלצהיימר ( אני מקווה שלא :) ) מאחלת לך לעשות חיל בתפקיד החשוב שלך בבית הספר ושלעולם לא תצטרכי להכיר את מחלת האלצהיימר מקרוב.

zs1957

New member
שלום מאיה

את נמצאת בלחץ וסטרס וזה גורם לך לירידה בריכוז ובזיכרון. אין מדובר באלצהיימר.המחשבות הטורדניות גם הן גורם המכניס אותך למתח מיותר. פני לרופא השמפחה והתייעצי עמו. לגבי המחשבות הטורדניות היית ממליצה לך לעבור טיפול של CBT טיפול קוגנטיבי התנהגותי.

מאיה, אם את זוכרת שלא זכרת

את ממש לא על דרך האלצהיימרית... נהפוכו, החולים שלנו לא זוכרים ולא יודעים במה טעו, אז תרגעי, איך אמרו לפני 20 שנה תשתי מים ותרגעי, יש אלפי סיבות שבגללם אנחנו שוכחים דברים, אל תחשבי אפילו בכיוון של הפורום שלנו!!!!!!!!!!! שיהיו לך רק בשורות טובות, ניצה.

ענתי44

New member
אם אני מצליחה לזכור לסדר לאמא את התרופות|תרופ

בלי להתבלבל מהחלפת התרופות לתרופות דומות מחברות שונות.... אז מצבי עדין טוב. ניצה'לה אהבתי את התשובה שלך

למעלה