בהודעתך מ...

O f e r P e e r

New member
בהודעתך מ...

כתבת: • אין לי שום דבר אישי נגדך corner2u ו 08:32 | 02/01/06 ואני לא מכיר אותך ולא חשוב לי גם להכיר אותך, כפי שהכרזת על הוצאת אמת על ידך זכותי להציג אותך באופן כזה שלא יכבדו את האמירות שלך. "שהרי דע מי עומד לפניך על מנת לשפוט את דבריו" וזה מה אני עושה. פתאום, ככה בערב שבת אחד, אתה מכיר את כל העולם... אתה יודע... בניו זילנד יש יותר כבשים מבני אדם... יש כאן מספיק כבשים...

lior02010201

New member
זה מדהים המשתמש הזה מגלה

כל שניה חצי עולם... בהודעה הראשונה הוא לא ידע מזה המשחק עם הכדורים והמקלות ואז הוא יודע כל מה שקורה פה...

O f e r P e e r

New member
תוספת קטנה...

בהודעתך מתאריך: • לעופר שלום רב corner2u ו 19:53 | 05/01/06 אני אישית לא מכיר אותך וגם לא הייתי במקום על מה שאתה מספר אבל לפי מה שאני מתרשם מכל ההיסטוריה של האתר פה איפה שאתה נוכח יש מהומה, ולכן תשכול היטב את ההאשמות שאתה זורק כלפי ואולי הגיע הזמן שתשנה את ההתנהגות שלך בהצלחה בעתיד! כנראה שאתה מכיר אותי כל כך טוב ואתה יודע שאני בא מעולם הפשע וההימורים!!! חשבתי שזה יהיה יותר קשה... באמת תודה רבה לך על עזרתך!!!

corner2u

New member
אני לא אמרתי את זה

אמרתי שאתה מהתקופת החושך של הביליארד והסברתי שתקופת החושך זה הימורים ופשע

9ball master

New member
רק תגובה קטנה...

אני לא רוצה להשמע יותר מידי ציני, א ב ל מתי בדיוק נגמרה תקופת החושך של הביליארד בארץ והתחילה התקופה המוארת???? לדעתי ענף הביליארד עוד נמצא בחשיכה עמוקה!!! אבל אל דאגה, השגתי כמה פנסים....

9ball master

New member
לא ידעתי ש....

עפר הוא כזה דמות מרכזית בעולם הביליארד בארץ, ממש עמוד טווח... ברגע שהוא הפסיק לשחק במוניטין התחולל מהפך מחושך לאור בעולם הביליארד... אם זאת דעתך אז אתה מצדיק כל פעולה שעפר עושה, הוא חולל מהפך, הוא ולא האיגוד!!! בזכות העובדה שהוא הפסיק לבקר במועדון מסויים, אנשים מרגישים בטוחים יותר לצאת ולשחק ביליארד.... כל המועדונים נהיו מוארים ונקיים יותר....אין יותר הימורים בארץ.... עפר, על פי דעתך הוא המשיח!!!! אז אולי במקום לתקוף אותו, של נעליך מעל רגליך ותשתחווה בפני המלך משיח של עולם הביליארד!!! אתה רק מראה לכולם את טיפשותך ואת העובדה שאתה תוקף פה אותי ואת עפר בצורה עיוורת מבלי לשים לב לתוכן הדברים שנכתבים.

למעלה