בד וניל ומילוי

בד וניל ומילוי

כחלק מהפרויקט שיש לי ללימודים אני תופרת פסל ענק (משהו בגובה של מינמום מטר) מוניל ורוד גזרה כבר יש לי עכשיו רק החומרים אז ככה... איפה אני יכולה להשיג בד וניל בזול בנחלת בנימין וכנ"ל לגבי מילוי אני מתלבטת בין מילוי של קלקר למילוי באקרילן או אם יש הצעה למשהו אחר שיעמיד את הפסל כמו שצריך למישהי יש הצעות אני אשמח לתשובה

רות מלר

New member
חומרים

אני ממליצה לך לנסוע לגודס שארית ישראל 29 קו 26 רדי בתחנה השניה אחרי בית מרכזים חצי את הכביש הכנסי לרחוב קטן 100 מטר עד שארית ישראל פני שמאלה בית שני קומה אחרונה בשרות עצמי- כל מה שיש שם מיועד לתיקים וכו..... הייתי לפני שלושה שבועות- זה לונה פארק לאוהבי חומרים קני לך בד לביטנה פנימית כדי שכל המילוי יהיה מעוגן הבדים לבטנות נמצאים בסוף החדר ימינה בחדר הפנימי והם 10-12 ש"ח למטר תשכחי ממה שידעת על בדי סטן דקיקים לביטנה, יש שם בדיםם שמשרתים את התעשייה, כותנה משוכה בדבק וכו... החומרים לחלק החיצוני נמצאים על הקיר מתחת לחלון פשוט איבדתי שם שעתיים, כי לא היה מי שיענה על שאלות עד שיגאל התפנה ועלה. לא בטוחה שתמצאי דווקא ורוד בטלפון הם לא יענו על כזה פרט המחירים שם 10-20 גג 25 ש"ח למטר יתכן וצתקבלי שם רעיונות נוספים

אני לא מחפשת בטנה לתיק

אני מחפשת שהחלק החיצוני של הפסל שלי יהייה מוניל ורוד וםנים למלא אותו במשהו זה אמור להיות כמו פוף ענקי מעין כרית ישיבה ענקית

רות מלר

New member
אני הבנתי היטב מה את מחפשת

אני הצעתי לך 1. איך לשמור על התכולה שלו- תארי לך שיום אחד הפוף מאיזושהי סיבה יקרע - יהיה לך חדר מלא פתיתים
2. בדי ביטנה של תיקים הם חזקים מספיק על מנת להיות בטנה מצויינת לפוף
3. מילגה- שעושים את הפופים המשובחים בלייקרה- לא מעלים על דעתם לעשות פוף ללא בטנה .

למעלה