בדרכם למקום ה-11.....

בדרכם למקום ה-11.....

דטרויט פיסטונס השיגו היום נצחון מרשים על המאבריקס של פינלי ונוביצקי ,והמאזן של סטקהאוז,קליפורד רובינסון ושאר השחקנים הוא כרגע 5 נצחונות ו 2 הפסדים. וזה אומר ,ידידיי, שהמקום ה-11 המסורתי בהישג יד !

jחיימון

New member
לראות אליפות ולמות...

ישנן מועדונים שנועדו להיות בצמרת- מכבי ריאל מדריד, הלייקרס. תמיד תמצא אותם בצמרת. ישנם כאלה שלא ואם הצלחת לראות אליפות שלהם הרי בורכת. אנחנו (אני מקווה שגם אתה) הספקנו לראות את שתי האליפויות של הפיסטונס עם אייזיה, דומארס, ליימביר וויני ג´ונסון המיקרוגל שעלי באופן אישי הוא האהוב. ולכן כמו השלט באיצטדיון בפתח תקוה "לראות אליפות ולמות" אז אנחנו יכולים למות בשקט כי עוד אליפות כבר לא נראה ואת האמת לא צריך

לדעתי אתה טועה

לדטרויט יש עתיד ,והוא בא מכיוון מכללת מישיגן סטייט. נכון שהשחקנים מתפזרים בסופו של דבר בין כל הקבוצות ,אבל אצל 3 קבוצות בולט הרצון של הבוגרים לחזור לאזור של הקולג´ ,והקבוצות הן מישיגן,נורת´ קרוליינה, וקונטיקט. מאחר שבוגרי מישיגן הם בין השאר C-WEB(שכבר אמר שהוא ישחק בפיסטונס בעתיד ,ואני נוטה להאמין לו), ג´לן רוז ומאטין קליבס - אני עדיין אופטימי. מה שגורם לי להרגיש מאוד רגוע העונה היא העובדה שאין לי ציפיות ,למרות שפתיחת העונה העלתה חיוך מהעבר הרחוק. אם יעלו לפלייאוף- אחלה ,אם לא - לעשות הכל ( אבל הכל ) , כדי לסיים כמה שיותר נמוך ולקבל בחירת דראפט אטרקטיבית יותר

jחיימון

New member
הלוואי אבל...

מכל החמישיה המופלאה של מישיגן רק רוז הגיע לדטרויט ולהזכירך גם הכדורסלן הגדול בהיסטוריה גדל במישיגן- מג´יק

אם מדברים על מכללות

אז יש לי שאלה השנה דואן וואגנר וג´ייסון וויליאמס מדיוק נבחרים בדראפט?

אמורים להבחר

לויליאמס זו השנה האחרונה במכללות ,ודי מוזר לי שהוא לא הציע את עצמו עד כה

למעלה