בדרכי האהבה.........

שקדי

New member
בדרכי האהבה.........../images/Emo23.gif

כשאתה חוזר עצוב ויושב ללא תנועה באמת כבר לא חשוב מי צדק ומי טעה כי אני מה שאני ואתה כהרגלך בחצר הכי פנימית יש מקום שהוא שלך עם הרגש הפצוע בסכין המחשבה לי עוד לא הכל ידוע על דרכי האהבה לא יודעת להסביר וקשה לי לענות איך אדם אחד מסתיר לפעמים את כל הנוף זה מכאיב וזה מלהיב כה פשוט ומסובך זה השוני המרהיב שמצחיק אותי כל כך עם הרגש הפצוע בסכין המחשבה לי עוד לא הכל ידוע בדרכי האהבה כי קשה לי להסביר וקשה לי לענות איך אדם אחד מסתיר לפעמים את כל הנוף בסחרחורת התמידית וברעש הכללי מנסה רק להגיד שאתה חבר שלי רחל שפירא

magy

New member
אהבתי את השיר

אהבתי את התוכן.......ואת הכותבת........ששירים מסויימים שלה.... לא הגיעו לידיעת הציבור..............

magy

New member
ארובות השמיים

נפתחו וכל תכולתם נשרה מן השמיים הכל נרטב וכוסה מים לא ....לא שיר עובדה.... יורד גשם גשם כבד. ולא טעו החזאים כשאמרו שהיום אחר הצהריים יירד גשם הוא ירד... לא אחר הצהריים אלא בערב. אבל ירד. הגשם המים הטיפות היקרות שזורמות הישֵר לים....... כי כל הנחלים הולכים לים.....והים אינו מלא לעולם... וכל הדרכים, הן נפגשות ברומא, על כן ילדה, ברומא, נפגש אולי בשבע, ואולי בשש ואם לא נתייאש....ולא נתבושש אולי ברומא, נפגש...... סתם, רוח שטות.......ורוח נכאים, של שישבת.... 12

שקדי

New member
ודוקא אצלנו............

שמים בהירים הכוכבים נוצצים......אין עב איפה הצדק?????

magy

New member
ועדיין אני מהלך בשדות

...ועדיין אני מהלך בשדות... ועדיין אני מהלך בשדות אל "המקום שלנו" הולך כדי לרוות... נחיריי שיכורים מכל הריחות לזכר זיכרך מעלה נשכחות... צועד מיוזע - מרחוק ממטרות מגלה שכבר סתו ועצוב לי לראות... שאינך כאן איתי כמו אז - כמו תמיד אך את לא תדעי... שגדולה היתה אהבתי שמילאה את תוכי וברי ואת לעולם לא תדעי... ...ועדיין אני מהלך בשדות הולך כדי לשכוח להשיר זכרונות... 10/94

magy

New member
מילים

נגיעה אחת רכה........או נורית גלרון או גידי גוב....... מילים.......עלי מוהר ......... ועל זה אני לא סולחת ואת זה אני לא שוכחת ועל זה אני לא אסלח לך לעולם..................

למעלה