בדרך

בדרך

הגשם דופק על חלון האוטו. שטה בכביש באיטיות ובזהירות. החימום דולק ונעים, המוסיקה מנגנת בחלל האוטו, ממלאת אותו בצלילים עדינים, שמימיים, מתגלגלים באוזניים.
מגבירה את הווליום, מתמסרת למנגינה שחודרת אליי ומחזירה אותי לרגעים שלפני...
כשנכנסתי לחדר לבושה בגרביון שקוף עם מגפיים גבוהים. התכופפתי אליו ששכב במיטה והסיט את השמיכה כך שיכולתי מקרוב לומר שלום לזין שלי.
ליקוק מהיר וחטוף בזין החם ואני עוברת לשפתיו להחדיר לתוכן את הלשון שלי.
בן רגע אני אחוזה בידיו ומתגלגלת על המיטה כשהוא מעליי, מלטף את הכוס מבעד לגרב הניילון. השדיים נמעכים בשתי ידיו.
עירום נשכב מעליי ומחכך את גופו בשלי. מרגישה את הזיקפה מלטפת אותי, חזקה כ"כ עד כדי כך שיכולה לקרוע את הגרביון. מפשק את רגליי ונשכב ביניהן, פניו חפונות בין ירכיי והוא קורע בשיניו את הגרביון בפתח הכוס.
זה סוער ומסעיר. הלשון שלו מגיעה לפתחי ומחוללת נפלאות.
בתנועה מהירה מעיפה מעליי את המגפיים וסוגרת ברגליי על גופו.
הצלילים האלה המתנגנים ברקע בדרך חזרה, תואמים להרגשה שלי שם, מרחפת, נתונה בידיו, חושבת ואומרת: תזיין אותי, תכניס את הזין אלי והוא ממושמע שכמוהו, חודר ומזיין, מועך ומלקק, מגלגל אותי מצד לצד,
מסיר את הגרביון ומושח את גבי בשמן.
קר.. אני מתלוננת, הוא מרגיע ומבטיח שתיכף זה יעבור.
נשכב מעל גבי ומתנועע צמוד אליי, מחליק את גופו על גופי החלקלק והמשומן. מחמם אותי בחומו ומחרמן כל פינה בגופי המשווע לו. הגוף החם שלו מחליק על גבי, מטייל מעליי, ידיו מעסות את העורף ושפתיו מלקקות ומוצצות את צווארי.
הגוף מתנועע מתחתיו, מתרומם כלפיו, מתאים את עצמו אליו. האגן שלי מתרומם ומתכוונן לפי תנועות הגוף שלו. אט אט הזין מוצא את מקומו וחודר באיטיות לעומקי.
מרגישה את כולו בתוכי נכנס ויוצא. הרגליים נצמדות והוא נשאר עמוק עמוק כשאנחנו מתגלגלים שוב והשפתיים שלו לופתות את שלי, הלשון מעמיקה בנבכי הכוס ואני מגששת את דרכי וממלאת את פי בזין.
הסערה שבחוץ היא כאין וכאפס לעומת הסערה שבפנים.
הגשם ממשיך לרדת, המוסיקה ממשיכה לנגן והמחשבות מרטיבות עוד ועוד כל הדרך מהחלום למציאות.

למעלה