בדרך לפונדקאות

בדרך לפונדקאות

היי, אנחנו כרגע בודקים את האופציה של פונדקאות בחו"ל דרך מנור מדיק . אשמח לשמוע חויות מזוגות שעשו או עושים את התהליך דרך מנור מדיק.
כמו כן אשמח לשנמוע המלצות על סוכנויות נוספות שעושות פונדקאות בחו"ל
ובאופן כללי אשמח לשמוע על כל מידע שיכול לעזור לנו לשחות בעולם הזה
כמו כן אשמח לשמוע על טיפולי IVF ׁׂ(אני לא יכולה לשאת הריון לכן ישנה רק האופציה של פונדקאות) שאותם אני אמורה להתחיל ממש בקרוב.
אפשר גם במסרים
תודה רבה

IVF

בעיקרון (וזה יכול להשתנות טיפה בין בתי חולים) ביום 2 לוסת את אמורה להגיע לבית החולים לבדיקת אולטרסאונד וגינלי (מעקב זקיקים) + בדיקת דם להורמונים E2 ופרוגסטרון, ולפעמים LH.
שילוב הבדיקות נותן תמונה של השלב בחודש בו את נמצאת. ביום 2 אמורים לראות רירית דקה, וזקיקים קטנים בלבד בשחלות, ובדיקות הדם אמורות להראות שההורמונים מאופסים.
לאחר הבדיקה יתקשרו אליך הרופא / אחיות וינחו אותך איזו זריקה להתחיל ליטול (גונאל / מנופור / מונוגן / פרוגבריס ואולי יש עוד שאני לא מכירה) מה המינון, באיזה יום (רוב הפרוטוקולים מתחילים ביום 3 לוסת) ומתי להגיע לבית החולים למעקב הבא (לרוב לאחר ארבעה ימי זריקות).
את מזריקה בשעה קבועה כל ערב (תבחרי שעה שנוחה לך בין 17-21) את המינון שהורו לך, ומגיעה למעקב נוסף , גם כאן מבצעים אולטרסאונד + בדיקת דם, שנותנות תמונה של התגובה שלך להורמונים.
בהתאם לתוצאות הבדיקות הרופא ינחה אותך לגבי המשך המינון וסוגי התרופות שעליך להמשיך לקחת.
ביום 5-6 לוסת מצטרפת זריקה לדיכוי הביוץ (צטרוטייד / אורגלוטרן), שאותה בדרך כלל מזריקים בשעות הבוקר / צהריים, בהתאם למה שהרופא ינחה אותך.
בשלב הזה המעקבים הופכים להיות יותר תכופים, לרוב כל יומיים, עד שהזקיקים מגיעים ל-18 בערך והפרוגסטרון מתחיל לעלות קצת.
קובעים לך מועד לשאיבה, נותנים לך זריקה שאמורה לגרום לביוץ (דקפפטיל או אוביטרל), אותה אומרים לך להזריק בשעה מאוד מדוייקת וחייבים להקפיד מאוד להזריק בזמן כי הביוץ אמור להיות כ-36 שעות אחריה, לכן השאיבה נקבעת לשעה-שעתיים לפני הביוץ.
ביום השאיבה את מגיעה בשעה שאמרו לך לבית החולים, בצום מלא של 6 שעות לפחות, את עוברת אצל האחיות שלוקחות מדדים, ולפעמים גם אצל המרדים.
השאיבה עצמה בהרדמה בדרך כלל, 20 דקות בערך ואת בחוץ.
לאחר מכן מודיעים לך כמה ביציות שאבו, ויום למחרת מודיעים לך כמה מהביציות הופרו.
אם יש לך שאלות ספציפיות על התרופות שקיבלת וכו' את מוזמנת לשאול.
בהצלחה!
&nbsp

Tali Paz Bartal

New member
פונדקאות עם מנור

היי , אנחנו בהליך פונדקאות עם מנור...נמצאים בשבוע 28 .אני יכולה רק לומר לך מילים חמות והמלצות מכל הלב.
את מוזמנת להתקשר גם 0529593157 .
בברכה והצלחה טלי

למעלה