בדרך למשרד שלי

shellyland

New member
סוג של בעייתי

מאז שהדלת נתקעה ונאלצתי להוציא אותה מציריה ואני לא יודעת איך להחזיר אותה אליהם. מחכה שעופר יבוא לבקר. (מתי בעלך בירושלים?)

De-Panther

New member
ואני אפפעם לא אבין למה בנות תמיד...

מסתבכות בדברים טכניים כאלה של הבית אם זה לדפוק מסמר בקיר או אם זה לחבר דלת כמו שצריך...

צימעס

New member
'תזהר!

זה לא "בנות תמיד". זה "יש בנות ובנים שלפעמים". וזה גם "שלי סומכת על חברים/ות בכל נושא שהיא לא-לגמרי-מבינה-בו-עד-הסוף".

shellyland

New member
אבל בעיקר

"שלי נורא גרועה בלטפל בדברים שדורשים טיפול ומעדיפה שיעשו את זה בשבילה" וגם "שלי אמנם חזקה, אבל לא מספיק בשביל להרים לבדה את הדלת הכבדה".

De-Panther

New member
התכוונתי לכך שהן כן יכולות לעשות את

הדברים הללו וסתם חושבות שהן לא יכולות כרגע זו בעיה בשביל שלי - היא צריכה לסגור את הדלת אם היא הצליחה להוציא אותה היא יכולה גם להחזיר אותה בכלמקרה - אם זה בקשר למשקל של הדלת תמיד אפשר להעזר באיזשהו שכן או מישהו שמזדמן לו להגיע הבייתה לא צריך לחכות עד שאדם ספציפי יבוא אלו דברים שהם באמת שטויות שלי בעצמה הגיבה לך לפני שעה "שלי נורא גרועה בלטפל בדברים שדורשים טיפול ומעדיפה שיעשו את זה בשבילה" לדעתי זה בעיקר - שלי מעדיפה שיעשו את זה בשבילה אין בזה כל רע רק לא להפיל את זה על העובדה שהיא גרועה בדברים כאלה כי להחזיר דלת לציר שלה - זה באמת משהו לא מסובך

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifאיך את מוציאה את דבריי מהקשרם...

זתומרת באמת אמרתי את הדברים האלה אבל הבנת את הכוונה שלי
או שלא... אחרת לא היית כותבת את התגובה הזו
זתומרת - ברור שלא כל הבנות כאלה אבל חלק גדול מאלו שאני מכיר הן כאלו

האגס 1

New member
זה מזכיר לי

שרק בתחילת השבוע הייתה זו דווקא השותפה שלי שעזרה לי להרכיב מתקן דיסקים להרכבה עצמית - זה אחרי שהשחטתי ערב שלם בלנסות להרכיב את זה, כמובן לפי ההוראות והציורים המצורפים לזה. היא עוד אמרה אחרי זה, שזוהי המומחיות שלה ושתמיד היא זו שמחלצת את בני הבית שלה מהרכבות עצמיות מהסוג הזה. וזה עוד אפרופו פרק שראינו ב'החיים זה לא הכל' (שזו הסדרה האהובה עליה) שעסק בהרכבות עצמיות כושלות

De-Panther

New member
החיים זה לא הכל בהחלט סדרה טובה../images/Emo45.gif

תשאל אותה אם היא אוהבת ביצי הפתעה של קינדר

לא ממש פתרון

כי החתולה שלי מסוגלת לילל בדציבלים נוראיים כשהיא נתקלת בדלת סגורה, בדיוק במקום בו היא חושקת לעבור. לא יודעת כבר ממה עדיף להתעורר.

Sea Urchin

New member
ואילו במקום שבו אני עבדתי היו שניים

אחד שבו הייתי עובר על יד משרדיהם של האחרים. ואחד אחר שבו היו הולכים לפינת הקפה, ולפעמים הייתי בסוף היום בוחר לצאת דרכו אם הייתי חושש שבראשון מישהו היה פונה אלי בדבר שקשור לעבודה.

למעלה