בדרך למשרד שלי

Canta Brasil

New member
בדרך למשרד שלי

יש מסדרון ארוך-ארוך, ובכל פעם שאני עוברת בו, בא לי לפצוח בסיבובים לכל אורכו, אבל אני מתבאסת. קורה לכם לפעמים?

בעבודה הקודמת שלי היה מסדרון

ארוך כזה והייתי עוברת אותו בפירואטים. בחור אחד שעבד איתי נהג לעבור אותו בריצה לאחור. נשים משלוותה, גברים מגהה.

לא.../images/Emo11.gif

במקומות עבודה אחרים אצטרך לעמוד על זכויותי, ואני לא בנויה לזה. אצטרך להסתפק במסדרונות שיש לי, ולפנטז על סטנגה.

nutmeg

New member
ואיפה שאני עובדת

יש מלאן מסדרונות ארוכים ארוכים. אני תמיד אומרת לעצמי "
למה לא הבאתי סקטים"

Canta Brasil

New member
וואלה.

המסדרון שאז עברתי איתך בדרך לקפיטריה בהחלט דורש סקטים. או לפחות מסוע, כזה כמו שיש בטרמינלים.

אכן, ארוכים הם המסדרונות שם,

והקטנה שלי ניצלה אותם היטב לגלגלונים לכל אורכם ברגע שהיד שלה היתה בריאה מספיק וקיבלה אישור מהמרפאות בעיסוק. איזה כיף זה להיות קטנה וחסרת עכבות.

De-Panther

New member
יש אצלנו מסדרון ארוך ארוך ארוך שכזה

ולרוב אם אני עובר אותו בשעות היום זה אומר שאני אעשה את הדרך חזרה במסדרון רק כמה שעות אחרי זה(בגלל מה[מי] שיש בסוף המסדרון
) ככה שאני מעדיף לא לעבור אותו
אבל אמכבר אז בכיף הייתי משחק שם סטנגה וכבר יצא לי לסוע שם מהר עם כיסא משרדי כזה עם גלגלים

האגס 1

New member
קטן עלי

כי אני מסתובב הרבה בקמפוס של האוני' בהר-הצופים. אבל בכל זאת יש איזה "לעומת זאת" - אז לעומת זאת, הדרך לעבודה שלי עשה חשק להסתובב במושבים שעל-יד ירושלים. במקום העבודה עצמו - אין איפה לתמרן, והמבנה של המקום לא כ"כ מעניין.

maybesure

New member
במקום העבודה שלי

יש 2 כלבות ו 4 חתולים. תמיד יש מי שבא להתפנק ולקבל ליטוף וביס מהכריך שלי. כל סביבת העבודה שלי מוזרה מאוד.

גם אצלי ../images/Emo45.gif

בעבודה יש 2 כלבות(אולי יותר אבל לצורך ההשוואה) אבל גם 4 תרנגולות שמכונים גם "סמנכ"לים"...

shellyland

New member
אצלי בבית

יש כלב ושלושה חתולים, ששניים מהם מדירים שינה מעיניי, פשוטו כמשמעו, מאז שאני מרחמת עליהם ולא משאירה אותם כל הלילה בחוץ בגשם. מעולם לא הייתי כה עייפה.

האגס 1

New member
בגלל זה

את שונאת חורף? טוב, אני יודע שזה גם מהסיבות המטאורולוגיות

למעלה