השאלה אם הם מוכנים אלי.
C Canta Brasil New member 13/11/06 #1 בדרך למשרד שלי יש מסדרון ארוך-ארוך, ובכל פעם שאני עוברת בו, בא לי לפצוח בסיבובים לכל אורכו, אבל אני מתבאסת. קורה לכם לפעמים?
בדרך למשרד שלי יש מסדרון ארוך-ארוך, ובכל פעם שאני עוברת בו, בא לי לפצוח בסיבובים לכל אורכו, אבל אני מתבאסת. קורה לכם לפעמים?
ת תרנגולת ערומה New member 13/11/06 #2 בעבודה הקודמת שלי היה מסדרון ארוך כזה והייתי עוברת אותו בפירואטים. בחור אחד שעבד איתי נהג לעבור אותו בריצה לאחור. נשים משלוותה, גברים מגהה.
בעבודה הקודמת שלי היה מסדרון ארוך כזה והייתי עוברת אותו בפירואטים. בחור אחד שעבד איתי נהג לעבור אותו בריצה לאחור. נשים משלוותה, גברים מגהה.
ר רגליים קרות New member 13/11/06 #5 פעם עבדתי במקום כזה, עם מסדרון ארוך ארוך, ותמיד היה בא לי לשחק באולינג.
ר רקוט קרומפלי New member 13/11/06 #6 אני הייתי רוצה לשחק סטנגה ../images/Emo86.gif אבל במקום בו אני עובדת אין מסדרון שכזה.
ר רקוט קרומפלי New member 14/11/06 #14 לא.../images/Emo11.gif במקומות עבודה אחרים אצטרך לעמוד על זכויותי, ואני לא בנויה לזה. אצטרך להסתפק במסדרונות שיש לי, ולפנטז על סטנגה.
לא.../images/Emo11.gif במקומות עבודה אחרים אצטרך לעמוד על זכויותי, ואני לא בנויה לזה. אצטרך להסתפק במסדרונות שיש לי, ולפנטז על סטנגה.
N nutmeg New member 13/11/06 #7 ואיפה שאני עובדת יש מלאן מסדרונות ארוכים ארוכים. אני תמיד אומרת לעצמי " למה לא הבאתי סקטים"
C Canta Brasil New member 14/11/06 #13 וואלה. המסדרון שאז עברתי איתך בדרך לקפיטריה בהחלט דורש סקטים. או לפחות מסוע, כזה כמו שיש בטרמינלים.
ר רקוט קרומפלי New member 15/11/06 #17 אכן, ארוכים הם המסדרונות שם, והקטנה שלי ניצלה אותם היטב לגלגלונים לכל אורכם ברגע שהיד שלה היתה בריאה מספיק וקיבלה אישור מהמרפאות בעיסוק. איזה כיף זה להיות קטנה וחסרת עכבות.
אכן, ארוכים הם המסדרונות שם, והקטנה שלי ניצלה אותם היטב לגלגלונים לכל אורכם ברגע שהיד שלה היתה בריאה מספיק וקיבלה אישור מהמרפאות בעיסוק. איזה כיף זה להיות קטנה וחסרת עכבות.
D De-Panther New member 13/11/06 #8 יש אצלנו מסדרון ארוך ארוך ארוך שכזה ולרוב אם אני עובר אותו בשעות היום זה אומר שאני אעשה את הדרך חזרה במסדרון רק כמה שעות אחרי זה(בגלל מה[מי] שיש בסוף המסדרון ) ככה שאני מעדיף לא לעבור אותו אבל אמכבר אז בכיף הייתי משחק שם סטנגה וכבר יצא לי לסוע שם מהר עם כיסא משרדי כזה עם גלגלים
יש אצלנו מסדרון ארוך ארוך ארוך שכזה ולרוב אם אני עובר אותו בשעות היום זה אומר שאני אעשה את הדרך חזרה במסדרון רק כמה שעות אחרי זה(בגלל מה[מי] שיש בסוף המסדרון ) ככה שאני מעדיף לא לעבור אותו אבל אמכבר אז בכיף הייתי משחק שם סטנגה וכבר יצא לי לסוע שם מהר עם כיסא משרדי כזה עם גלגלים
ה האגס 1 New member 14/11/06 #9 קטן עלי כי אני מסתובב הרבה בקמפוס של האוני' בהר-הצופים. אבל בכל זאת יש איזה "לעומת זאת" - אז לעומת זאת, הדרך לעבודה שלי עשה חשק להסתובב במושבים שעל-יד ירושלים. במקום העבודה עצמו - אין איפה לתמרן, והמבנה של המקום לא כ"כ מעניין.
קטן עלי כי אני מסתובב הרבה בקמפוס של האוני' בהר-הצופים. אבל בכל זאת יש איזה "לעומת זאת" - אז לעומת זאת, הדרך לעבודה שלי עשה חשק להסתובב במושבים שעל-יד ירושלים. במקום העבודה עצמו - אין איפה לתמרן, והמבנה של המקום לא כ"כ מעניין.
C Canta Brasil New member 14/11/06 #10 ../images/Emo6.gif כשאמרת להסתובב במושבים חשבתי על העבודה שלך בפאב.
M maybesure New member 14/11/06 #15 במקום העבודה שלי יש 2 כלבות ו 4 חתולים. תמיד יש מי שבא להתפנק ולקבל ליטוף וביס מהכריך שלי. כל סביבת העבודה שלי מוזרה מאוד.
במקום העבודה שלי יש 2 כלבות ו 4 חתולים. תמיד יש מי שבא להתפנק ולקבל ליטוף וביס מהכריך שלי. כל סביבת העבודה שלי מוזרה מאוד.
2 2 אוניות בלילה New member 14/11/06 #16 גם אצלי ../images/Emo45.gif בעבודה יש 2 כלבות(אולי יותר אבל לצורך ההשוואה) אבל גם 4 תרנגולות שמכונים גם "סמנכ"לים"...
גם אצלי ../images/Emo45.gif בעבודה יש 2 כלבות(אולי יותר אבל לצורך ההשוואה) אבל גם 4 תרנגולות שמכונים גם "סמנכ"לים"...
S shellyland New member 15/11/06 #18 אצלי בבית יש כלב ושלושה חתולים, ששניים מהם מדירים שינה מעיניי, פשוטו כמשמעו, מאז שאני מרחמת עליהם ולא משאירה אותם כל הלילה בחוץ בגשם. מעולם לא הייתי כה עייפה.
אצלי בבית יש כלב ושלושה חתולים, ששניים מהם מדירים שינה מעיניי, פשוטו כמשמעו, מאז שאני מרחמת עליהם ולא משאירה אותם כל הלילה בחוץ בגשם. מעולם לא הייתי כה עייפה.