בדרך לחו"ל....

Uranium

New member
בדרך לחו"ל....

שלום לכל חברי הפורום.... אני חדש פה, והאמת שאני עדין גר בישראל המסריחה, אבל בדרך לאוסטרליה בסוף השנה. יש פה מישהו בפורום ממלבורן שבאוסטרליה? יהיה לי נחמד להכיר אותו ושהוא יעזור לי להתקלם במלבורן, אמרו לי שנורא נחמד שם, וכנ"ל הילדים והחברה. למיהו יש משהו נחמד לספר לי על אוסטרליה או עצות נחמדות???? עוד משהו, כולכם כותבים בפורום שאתם נורא אוהבים ומתגעגים לישראל (ארץ המולדת והקודש), אבל ת'אמת, אני לא מצליח להבין מה אתם מוצאים במקום
החרא הזה (שאני תקוע בו כרגע!!!!), ולמה חרא אתם שואלים?, אז המצב הכלכלי והביטחוני וכל השיט של הדתות פה. ת'אמת אני אפילו מחכה לעבור כבר למקום יותר שקט (כמו אוסטרליה). אבל בכל זאת.... תודה על התשובות שתכתבו... אוהב אותכם

CosmikDebris

New member
זין על המקום, מצידי לגור בלוב

אבל זה החברים. זה מתחיל ונגמר בחברים

MissUnKnown

New member
אני מסכימה איתך...../images/Emo13.gif בערך כמו תמיד

ולזה שועבר לאוסטרליה...2 דברים 1 מלבורן ענקית 2 תתרגל לזה שE=I ככה שלא יהיו הפתעות ברגע שאתה נוחת ולא מבין מה שהם אומרים... אהה והם מדברים מהר :)

justnoa

New member
זה ממש

כמו שאומרים "אתה לא יודע מה יש לך עד שאתה מאבד אותו" למרות שלא תמיד המשפט הזה תופס (לא חשוב) זה לגמרי מתאים... כמה שעכשיו אתה מתלונן על "א"י המסריחה" וידה ידה ידה... אתה לא יודע איך אתה תתגעגע אלייה אח"כ, פשוט אין לך מושג אתה תתגעגע ללכלוך, לאיכסה, לדחיפות בתור, לצעקות ולה-כ-ו-ל... לפי דעתי, אלא אם כן אתה מאלה שלא מתגעגעים ממש... הרוב אני חושבת מתגעגעים אתה תצא מכל מה שאתה מכיר, מהתרבות, מהאוכל, מההתנהגות... מ-ה-כ-ל שיהיה לך הכי הרבה הצלחה שבעולם באוסטרליה אני גרה בניו זילנד, לא נראה לי שזה ממש יעזור לך אבל יהיה נחמד לדבר אז אם בא לך בוא אליי לאי סי קיו 165010499 או אי מייל [email protected] peace & love
נועה

Doctor Evil

New member
אוי פרק ענק!

"Listen to this. Marcy comes over and she tells me that her ex-boyfriend was over late last night and 'yada yada yada I'm really tired today.' You don't think she'd yada yada sex?" "I've yada yada'd sex." "Really?" "Yeah. I met this lawyer, we went out to dinner, I had the lobster bisque, we went back to my place, yada yada yada, I never heard from him again." "But you yada yada'd over the best part." "No, I mentioned the bisque."​

justnoa

New member
וואי!!!

זה באמת פרק ענק!!! yada yada yada... i will see her in 6 months

למעלה