בדרך לאינסוף....

אניהו

New member
בדרך לאינסוף....

הרבה אנשים מחפשים את האושר שלהם במקומות לא נכונים. או שעסוקים במירוץ מטורף אחריו כשהוא כבר קיים. זוהי דרך אינסופית של חיפוש. חיפוש של משמעות מסויימת. של אמונה. אולי של כסף... בדיסקוטק מקומי בדרום פרו הבנתי את זה. לא ברור לי למה אבל מהסתכלות מהצד אחרי הרוקדים זה נחת לי. כתבתי את זה על מפית נייר והרי זה לכבודכם. בהקדשה לפורום תקוות גדולות ואולי אפילו בקשר ישיר. בדרך לאינסוף אין סוף שתיקות אל מול מילה אחת אין סוף זריחות אל מול שקיעה אחת והנצח יתקיים רק אם תאמין בו אך בדרך לאינסוף כבר תמצא את התשובה האושר לא שחור ולא לבן - ובטח לא זהב!! מעבר לפינה הוא שם נמצא - רק אם תאהב ותסתכל לו בעיניים,תשאל ת'שאלות הרם מבט אל השמים - שם תמצא כמה תשובות וילד עם מבט שרוף מושך לך ביד תסתכל. תקשיב. תפתח לו את הלב כי ככה רק תלמד. ככה רק תלמד!! ואל תבחר בזמן אחר - ההוה הוא האמת!! כלהבה של נר, בסוף הוא ייגמר ואל תשכח - בסוף אתה גם מת. בניגוד למה שחושבים. יש פה אכן סוף אופטימי. סך הכל כולם מתים בסופו של דבר. השאלה היא מה חוינו. מה שינינו. מה תרמנו במהלך חיינו?!?! אניהו. סופשבוע מצויין ושקט

אניהוווווווווו

אכן הסוף הוא אופטימי והשאלות האלה שאתה מעלה חשובות ומעוררות רצף של מחשבות נוספות. ובשמיים מבין העננים כשמציץ לו כוכב, אם יש מזל והוא גם מאיר בדיוק ברגע שמסתכלים עליו, אפשר לגלות ים של תשובות רק טוב!!!

הדרך האינסופית

במקום שיש בו אהבות ישנם גם אכזבות במקום שיש בו מילים כתובות תמצא גם הרבה שתיקות מעיקות בשביל האינסופי בו צועדות הנפשות הפועלות מחפשות תמרור שיורא להן מה לעשות נגיעה רכה שבלב נותנת הרגשת חמימות אני הגעתי לעולם הזה כי לתת לקיומי משמעות כל מה שאעשה , כל מה שיעשה ישאר כמו צוואה בלתי רשמית בעולם האינסופי צאצא שימשיך את דרכי , מנהגים שיראו מי אני חיבוקים מועכים ואפילו סתם נשיקות בראי מסתכלת מביטה לראות לאן פונה הדרך הבטוחה הרי כולם מתישהו בעתיד יצטרכו ללכת באותה דרך מיוחדת , הדרך האינסופית ..

*pank

New member
רק להיום

תנו לעבור את היום את הנצח אני דוחה לנצח.

למעלה