בדרך הבייתה

בדרך הבייתה

אמש בעודי נוסעת הבייתה הכביש היה הומה מכוניות נסעו לדרכם היתה זו שעת ערב מוקדמת שום עניין לא העסיק את מחשבותי ראיתי את עצמי לפחות באופן תאורטי כאחת חופשיה אך החופש הזה כמו שיתק את כל רצונותי כל מה שידעתי שאני נוסעת הבייתה אני לא יכולה לומר שמצאתי הנאה גדולה להיות על הכביש עם שיירת מכוניות מה שבדרך כלל אני חולת הגה . לא הייתי עייפה במיוחד אבל גם לא יכולתי לחשוב על דבר אחר שהייתי רוצה לעשות מלבד להגיע הבייתה לפתע ללא כל גירוי חיצוני או פנימי שהייתי מודעת אליו צצה במוחי מחשבה זכרון ליתר דיוק הייתה זו תמונה של סיטואציה משעשעת שנקלעתי אליה לפני מספר שבועות שחזרתי במוחי את הדמויות הפועלות את הדרך המבדחת שבה השתלשלו העניינים וחייכתי לעצמי סתם כך חיוך מופלא של הנאה. חשבתי עד כמה מצערת העובדה שאני לא זוכרת לעסוק בכך לעיתים קרובות שהרי תמונה זו נגישה אלי ואני יכולה לנעלות אותה בכל רגע שמתחשק לי חשבתי על בזבוז אדיר של זיכרון שלא משתמשים בו והוא חסר תועלת באותה מידה הוא יכול לא להתקיים כלל מובן שלא ניתן לבלות את כל הזמן בזכרונות וצריך ליצור אותם אבל ברגע פנוי טוב ורצוי לעשות בהם שימוש שהרי לשם כך הם נועדו ערב טוב ליאור

תודה על השיתוף ../images/Emo24.gif

רוב הזמן אנו לא זוכרים כל כך הרבה דברים, שיכולים להועיל לנו אם היינו זוכרים אותן. בין אם זה החלטות, או מידע על היצור הזה, או תובנה שהגענו אליה, וכדומה

הודתי שנתתם לי לכתוב פה

לא חשבתי שלא תהייה התייחסות כלל בדקתי אפשרות לכתוב לתרום ולתת רציתי מאד לשתף ותודה לך מיכל באמת אבל נראה שלא אכתוב פה יותר וחבל לי ואולי גם לכם תודה מיכל
ליאור

הי "אני ליאור"../images/Emo13.gif

אם הבנתי אותך נכון, אז החלטת לא לכתוב יותר בממשק זה, מכיוון שהגיבו להודעה שכתבת רק אחרי 25 שעות?

לא מיכל לא בזה העניין ../images/Emo24.gif

ולא לא הבנת נכון קראתי את ארבע הסכמות ואני מסכימה איתן ליאור

אז את יכולה אולי להסביר

למה התכוונת בהודעה הזו: "לא חשבתי שלא תהייה התייחסות כלל בדקתי אפשרות לכתוב לתרום ולתת רציתי מאד לשתף ותודה לך מיכל באמת אבל נראה שלא אכתוב פה יותר וחבל לי ואולי גם לכם תודה מיכל ליאור" לא הבנתי למה התכוונת בהודעה

ita101

New member
היי ליאור

תודה רציתי לכתוב לך לפני שראיתי את התודה שלך. בכל אופן, תודה. המחשבה הזאת תורמת מאוד ומה שחשוב זה לנסות לנצל את העניין הזה ברצינות. השאלה איך מעלים את זה לרמת מודעות כשהמוח כנראה רוב הזמן עסוק בשטויות שלו (לפחות אצלי
). לפי מה שהבנתי מהמשפטים הראשונים - החופש המחשבתי הוא לפעמים לרעתנו? (כי כשחופשיים ואין עיסוק לראש אז רק מחכים לעיסוק?)

איתמר היי

בטח שיש לי הרבה מה לומר אבל אולי פעם אחרת אולי בכלל לא אולי פה ואולי לא פה סתם הצצתי פה הבוקר מצאתי אותך עם הקפה של הבוקר והוא כבר נגמר ליאור

ita101

New member
סבבה לגמרי ../images/Emo13.gif

אולי גם לי יצא לקרוא, ואולי לא הלב שלי נשבר ושמי הוא:

ita101

New member
תאמיני לי - אני איתמר :)

זאב הוא אבי. ואבי הוא זאב. :) את עדיין ליאור נכון? בוקר טוב שיהיה לך!

למעלה