הן על אותו משקל כמו האחרות
תדמיין מצב שבו אתה עובד בשביל כסף. כל יום, אתה הולך לעבודה שלך שוב ושוב, בשביל הכסף. במהלך היום אתה לא נהנה, חושב כמה חרא לך (כי מה לעשות --
צריך כסף!). עכשיו בוא נלך למצב קצת שונה.. מצב בו אתה פשוט מאוד עובד להנאתך. אתה נהנה לעשות את מה שאתה עושה, וכתוצאה מכך אנשים נהנים לתת לך תגמול על השירות שנתת להם (ניקיון, ריפוי, הדרכה, סלילת כבישים, כל מקצוע שאתה יכול להעלות על דעתך
). מגיע לך תמורה עבור העבודה שאתה עושה, זה ברור כשמש. השאלה היא, מה הבסיס של העבודה. האם אתה מגיע כי אתה צריך כסף, או אתה מגיע כי אתה נהנה לעבוד בעבודה, וכסף זה תוצר לוואי של העבודה? זו הכוונה מאחורי המשפט, כפי שאני תפסתי אותו.

בנוגע למשפט השני, תדמיין מערכת יחסים חדשה עם בת/בן זוג שאתה נמצא בה. אם כל הזמן היית חושב "יוו, הבת-זונה הולכת לבגוד בי כמו שהקודמת.. ..", וכל הזמן תחשוב על זה, תדמיין את זה, ולא תרגיש בטוח במערכת יחסים שלכם, איזו מערכת יחסים תבנה? אתה תסבול בה, ותרגיש רע עם עצמך כל הזמן. מצד שני, אם תתגבר על הפגיעות שחווית בעבר, ותעבוד עליהן, פשוט מאוד תבטח בה, תבטח במערכת יחסים שלכם -- והכי חשוב, תבטח בעצמך. את אותו הדבר אפשר להשליך לכל מערכת יחסים בה אתה נמצא, רק ברמות שונות כמובן. הכוונה היא פשוט מאוד להתגבר על מחסומים שיש *לך* מלתת/לקבל אהבה, לא להדחיק אותם.

שוב, זה כפי שאני הבנתי את המשפטים. ייתכן ומי שכתב אותם התכוון לדבר אחר..

אפשר להמציא המון המון משמעויות למשפטים האלו.. סתם 2 דוגמאות שעולות לי: תרקוד כאילו אף אחד לא רואה אותך -- מה, כאילו, אני נעלם ואף אחד לא מתייחס אליי יותר? אני רוצה שיראו אותי רוקד ויתייחסו אליי! מגיע לי! תעז כאילו אף פעם לא נכשלת -- אבל אני כן נכשלתי, אז מה הקטע? אני אמור לשקר לעצמי, ולהגיד לעצמי שלא נכשלתי? הרעיון הוא הכוונה, ואני חושב שרוב האנשים מבינים את הכוונה -- בגדול. מי שלא, מוזמן לשאול
כל הכבוד על האי-הנחת הנחות והשאלה במקום!

אוהב, יוסי