"בדרום פורח רגב..."

"בדרום פורח רגב..."

אתמול סוף סוף אפשר המדד הצהוב לעשות ברית . לרך הנולד קוראים רגב. וחידה- מאיזה שיר הציטוט "בדרום פורח רגב.." היתה ברית בביתנו, רגועה ומקסימה. האיש הודיע שאנחנו עושים הפעם משהו ממש צנוע, מקסימום 20 איש. ואכן כל חמש דקות נכנסה קבוצה נוספת של 20 איש. מזל שאת הזמנת האוכל ארגנתי בימי האשפוז של הצהבת מבית חולים (כדי לצאת מהבאסה) והייתי מאד רעבה למשהו טעים בזמן ההזמנה. בקיצור, למרות שהיו פי חמש וחצי מ20 איש , נשארנו עם המון אוכל. שרנו ביחד שירי "רגב" , הילדים הכינו משהו משלהם, ואפילו ההליך עצמו עבר בלי כמעט בכי .הנסיון שלנו הוא עם בן שלשה חודשים בזמן ברית, שכבר הבין מה קורה , ובכה כל הערב לאחריו. הנה עוד חוויה מתקנת בדרך. ותמונות כמובן, הנושא העיצובי היה כמובן שבועות ורגבים.... וכן-הפטיש שלי , הבנות לבושות אותו דבר, אבל אחרת...

וכליל

יש לאמר שלמרות ה"ראסיה " שנתה לרגב בפעם הראשונה שראתה אותו בבית חולים, כשגענו הביתה , והיא הבינה שחזרתי לתמיד, היא אפילו היתה מוכנה לקבל אותו בעסקת חבילה.והיום , אמנם אנחנו דרוכים כל הזמן, היא בשלב הליטופים.

משפחה למופת

וזהו. מעכשיו תתחילי לנוח.

מזל טוב לכם!!! ולרגב המתוק

איזה שם יפה, מתאים לכל אוסף השמות היפים במשפחה. מאחלת לכם כל טוב והנאה גמורה מחופשת הלידה!

sagil1

New member
עכשיו יש שם...

אז מזל טוב גם לרגב שהפציע לעולמנו. הלוואי שבימיך העולם ומדינתנו הקטנה יהיו מקומות עוד יותר טובים לחיות בהם... בקשר לשיר: "בא שיר עברי" שמבצעת בד"כ יפה ירקוני בוא שיר עברי, מן הגיא, מן העמק והבא איתך את טעם הניגון הישן. בדרום פורח רגב בצפון נמס השלג חזור שיר עברי, אל תהיה ביישן. אז באמת אם כבר בברוח חוויות מתקנות שיתקן את כל החוויות של הלידות הקודמות ומה שגררו איתן, ושרק ישביח את הטעם הטוב. ושוב מזל טוב לכם ועכשיו להנות להנות להנות... תגדלו אותו בנחת אמן

כל הכבוד!

סחה על הפיצוח. מעניין שבברכה שלך התיחסת למשהו שגם אני דיברתי עליו בברית. סיפרתי על כל העזרה המדהימה שקיבלנו מהקהילה שלנו כאן בישוב הדרומי, על החברים בעבודה שלי שנרתמו , ואוירת ה-אתם לא לבד שסביבנו,רחוקים מהמשפחה. וסיימתי "תראה איזה אנשים נפלאים מקיפים אותך רגב אל תאמין לאלו שמספידים את המדינה תדבק בהם ותצלח דרכך..." ומכאן-לחוויה המתקנת שלכם...

המון מזל טוב איזה יופי ../images/Emo65.gif

שמחה בשבילכם על החויות המתקנות שאתם עוברים, המון אושר ובריאות . כליל נהיתה ממש ענקית... משפחה יפה מאחלת המון שמחה
רעות

בצפון נמס השלג../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

ברכות חמות חמות ושמחות מאוד להולדת רגב המתוק! אני אתן לך עוד כמה ימים ואז אציק לך
, אבל מברכת כאן בבריאות, במשפחתיו, באהבה ובשפע טוב.

שוקוקוס

New member
איזה ילדות יפות ../images/Emo57.gif

וכליל היא בהחלט של שלמות... מתוקה כל כך מזל טוב לכולכם. עוד הרבה חוויות נעימות בהמשך...

ואיפה רגב????

נשמע אירוע מקסים ביותר.
אני נשבעת לא לחזור יותר על המילים "חוויה מתקנת" לגבייך
אבל על התמונה של הנסיך לבוש בוורוד (בהתאמה לפטיש) אני ממש לא מוותרת.

העם דורש קלוז-אפ../images/Emo88.gif

התמונה המשפחתית מקסימה, אבל אנחנו רוצים לראות מקרוב שבאמת אין לו פרצוף של פג

יופי של שם! טוב שהוא בכה מעט.

אני מכירה שירי רגב נגב אחרים... "השמעת איך בנגב ארץ מול שמים מתפללת רגב רגב הבו לנו מים ממממממייייייייםםםם מממממייייייםםםם..." ועודחד: "דונם פה ודונם שם / רגב אחר רגב / כך נפדה אדמת העם / מצפון עד נגב. // על הקיר תלויה קופה / היא קופסת התכלת / כל פרוטה שנכנסה / אדמה נגאלת".

פגית

New member
../images/Emo99.gif

השם מיוחד ויפה מאוד תמונות יפהיפיות.. הבנות נראות מקסים, כייף שעבר חלק.. מגיעה גם לצור תמונה לא? אוהבת המון, יובל

מי ביקש קלוז אפ ולא קיבל.....

קבלו את ר....ג....ב.... (התמונה ממחישה למה זכה לכינוי אצלינו-גזר גמדי)...

למעלה