בדקתי שוב כל מיני אפליקציות להקלטת שיחה בשיאומי. ידעתי שזה לא יעבוד, אבל היו איזה אחד או 2 חדשות מ- 2025 אז התחשק לי לנסות.

רוב הזמן נח

Well-known member
וכמובן שבשיאומי שום דבר מהם לא עבד.. או שזה מקליט ססססססס, או שזה בכלל לא מקליט.

הם צריכים כבר להתחיל לכתוב בתאור האפליקציות בחנות שהאפליקציות האלה לא יעבדו במכשירים של שיאומי וגם נראה לי שבסמסונג לא.

הם יעבדו רק במכשירים מסוג מסויים של חברות מסויימות ו/או במכשירים שיש עליהם הרשאות הוט.

אחרת זה פשוט הונאה להמון אנשים שסתם מורידים ומתקיים את זה ואז זה לא עובד להם.

SHERME

Well-known member
וכמובן שבשיאומי שום דבר מהם לא עבד.. או שזה מקליט ססססססס, או שזה בכלל לא מקליט.

הם צריכים כבר להתחיל לכתוב בתאור האפליקציות בחנות שהאפליקציות האלה לא יעבדו במכשירים של שיאומי וגם נראה לי שבסמסונג לא.

הם יעבדו רק במכשירים מסוג מסויים של חברות מסויימות ו/או במכשירים שיש עליהם הרשאות הוט.

אחרת זה פשוט הונאה להמון אנשים שסתם מורידים ומתקיים את זה ואז זה לא עובד להם.
אכן אפליקציות הקלטת שיחות נראות כרגע מיותרות לחלוטין לטלפונים עם חייגן של גוגל ועם אנדרואיד 15 14 16
מצד שני דווקא אפליקציות חייגן צד ג' (שמותקנות בטלפונים עם אנדרואיד 15 14 16 עם חייגן של גוגל עם הקלטת שיחות או עם חייגן של סמסונג עם הקלטת שיחות אוטומטית) עובדות היטב בהקלטת שיחות ברגע שמחליפים לחייגן אחר כברירת מחדל

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אכן אפליקציות הקלטת שיחות נראות כרגע מיותרות לחלוטין לטלפונים עם חייגן של גוגל ועם אנדרואיד 15 14 16
מצד שני דווקא אפליקציות חייגן צד ג' (שמותקנות בטלפונים עם אנדרואיד 15 14 16 עם חייגן של גוגל עם הקלטת שיחות או עם חייגן של סמסונג עם הקלטת שיחות אוטומטית) עובדות היטב בהקלטת שיחות ברגע שמחליפים לחייגן אחר כברירת מחדל

צד שלישי זה הקלטה דרך האינטרנט. האפליקציה מייצרת שיחת וועידה ומקליטה משם. מישום מה גוגל לא חוסמים את האפליקציות האלה מלפעול. כי הרי הם מצאו שיטה לעקןף את ההגבלה שלהם על הקלטת השיחות. אבל אלה גם אפליקציות שדורשות הרשמה והם גם לא חינמיות. אולי יש להן תקופה חינמית אבל אחרת כך הן עולות כסף.

למעלה