בדקתי רמקולים לiPOD

billc

New member
בדקתי רמקולים לiPOD

Bose SoundDock 300$ אכזבה גדולה, מתאים רק לIPOD ואיכות גרועה לפחות לדעתי, ולדעת עוד אנשים שהיו בחנות JBL On Stage iPod speakers מאוד קטן אבל מאוד איכותי( אהבתי מאוד) JBL Creature II מאוד מכוער, לא יקר , אבל צליל מעולה( נראה לי שאני קונה אותם) Harman Kardon SoundSticks II הבקורת עלהם טובה מאוד, אבל הם לא היו בתצוגה ולא יכולתי להקשיב להם.

../images/Emo121.gifנצל"ש

קיבלתי היום את המיניפוד 4 ג'יגה הכסוף שלי ("דור חדש"), דוק, ואוזניות סוני MDR-ex71sl. האייפוד והדוק סבבה, אבל אני ממש מאוכזב מהאוזניות... אמנם הן אוטמות באמת את האוזן שחבל על הזמן והווליום איכותי ומעולה ובלה בלה אבל החוט שלהן.. הוא כלכך לא נוח! לא רק שזה באוזן אחת בערך 10 ס"מ ומשם יוצא לאוזן השניה חוט באורך 30-40 ס"מ בערך, גם החוט נורא קצר עם הארכה של מטר, שזה או שהחוט לא מגיע עד הפופיק או שהוא יכול לזחול על הרצפה=/ אם אני לא ימצא פיתרון או משהו כזה אני מוכר אותן, וכנראה יקנה אוזניות אחרות. למישהו יש הצעה מה לעשות? (ואם למישהו פה יש את האוזניות הנ"ל אני ישמח לדבר איתו קצת) תודה ויומטוב, שי

benler

New member
לא הבנתי את הבעיה הראשונה

לגבי השנייה - אם אתה משתמש ב iSkin או נרתיק אחר - תכניס חלק מהחוט לגב הנרתיק ונפתרה הבעייה. אם אין לך נרתיק - כדאי שיהיה אחד (-: . בן

TheRealDeal

New member
החוט באמת מעצבן :/

אבל מתרגלים, באמת ארוך... הקטע של החוט מאחורי הצוואר לא מאוד מפריע לי למען האמת... רק האורך, ויש פתרון יקר, לקנות שלט לאייפוד... חוץ מזה אין ממש מה לעשות, אלא אם תמצא חוט מאריך של חצי מטר נגיד... לדעתי לא כדאי למכור את האוזניות, תנסה ללכת איתן כמה ימים, ותראה שמתרגלים לזה וזה לא כ"כ נורא.

benler

New member
ממליץ ביותר על ה Creatures II

סחבתי אותם מניו יורק לארץ (מ B&H, אלא מה). שווים הרבה יותר מה 70$ שהם עלו) אישית, אני לא מוצא אותם מכוערים בכלל. מה שכן, הם מושכים המון תשומת לב במשרד (אחרי הרבה מחשבות, החלטו שהם מזכירים את הקסדה של דרת ווידר, אבל בלבן). בכל מקרה, קח בחשבון שהם מגיעים עם שנאי ל 110V בלבד ודורשים מתח גבוה. שנאי מצאים טוב בארץ יעלה לא מעט (עלה לי 200 ש"ח בהום סנטר). בן

billc

New member
תודה, גם אני אהבתי אותם

כרגע גר בארה"ב, אז לא משנה לי השנאי

למעלה