בדקתי ומצאתי

tirass

New member
בדקתי ומצאתי

שבבר אילן יכול בוגר תואר ראשון לעשות שנה השלמות של יום לימודים אחד בשבוע ואז להמשיך לתואר שני, ובטכניון יש קורס של 8 חודשים פעם בשבוע אחר הצהריים או ביום שישי (עוד לא נקבע) ובסיומו מקבלים תעודה. אלה בעצם לימודי תעודה. תהיותיי: על פניו נשמע שעדיף המסלול של הטכניון. הוא זול יותר, מהיר יותר וקצר יותר. מה בכל זאת היתרון במסלול הארוך של התואר השני? מי ימצא מהר יותר עבודה, בעל תואר או בעל תעודה? האם באוניברסיטה מתרכזים רק בתיאוריות בזמן שבלימודי תעודה שמים דגש בפרקטיקה?

בתיה4

New member
על השאלות האלו כבר דנו כמה פעמים

בפורום. אפילו בדף הנוכחי, יותר למטה. עקרונית - המחלקה לספריות אינה מכירה בשום תעודות מלבד תעודות אקדמיות - בר-אילן וחיפה. ותעודות ספרן/מידען מורשה מהמכללות. אז ברור לחלוטין מי ימצא מהר יותר עבודה, לא? אין לי מושג מי כן מכיר בתעודה של הקורס של הטכניון.

סקיפי

New member
טרמפ - סתם בשביל לשתף

אני לא נמצאת כאן הרבה, אני יודעת, ולצוץ מדי פעם זה לא בדיוק נקרא לטול חלק פעיל בפורום. אבל נחמד לי לדעת שאני יכולה לחזור לפה כשצריך [אני רוב הזמן לא בקרבת מחשב, בכלל - ככה שזו לאו דווקא הפליה]. אני מאבדת את הספרנית שלי לשנה הבאה. עוד לא מצאנו ספרנית חדשה, וגם כשנמצא - האמת, זה די מטריד. עשינו הרבה שינויים השנה, ואני לא יודעת איך מישהי חדשה שלא מכירה אותנו תסתגל לזה. או איך אני גורמת למישהי מבוגרת ממני, שאני לא מכירה בכלל, להמשיך בכיוון שאני רוצה. יש המון שיפור השנה ביחס של הבנות - למען האמת, אפשר בפשטות להגיד שממחסן ספרים הפכנו לספריה. הכנסתי כמה כללים חדשים, והאחריות של התורניות התרחבה - הרבה יותר סמכות, קודם כל. את לימודי הספרנות שלי, אם בכלל, אני אתחיל רק עוד כמה שנים טובות - אבל אני אוהבת לעשות את זה, ומה שבנינו חשוב לי. וסתם, מטריד אותי. זהו.

אני בטוחה שתצליחי למצוא ספרן/ית

שיהיה לו/ה טוב ונעים אצלכם, ולכן יהיה לו/ה קל להסתגל לשינויים שלכם. עניין של אוירה ורצון.

Sapientia

New member
../images/Emo45.gifיש המון ספרנים וספרניות שישמחו

לעבוד, ויש גם צעירים וגם מבוגרים. אבל החששות האלה הם טבעיים, כמובן. התחלה חדשה זה תמיד קצת מפחיד.
(תראי איזו ברכה חמודה
)

למעלה