בדקה אחת שפויה

מיכי

New member
בדקה אחת שפויה

הצלחתי לראות מלאכים בשמי העיר הזאת אלוהים לא מוותר עלינו עדיין... טוב זה לא חכמה, אני בירושלים ונראה שאף אחד לא ממש מוותר עלינו, לפחולת לא ברמת ההצהרות. בוקר טוב ומלא מלאכים לכולכם. גוגי, אתה דואג לי היום לסנדוויץ`? וכן המנהלת של המחלקה שלי היא די סימפטית בכללי.

מיכי

New member
פיכסה

צ`יפס בתוך באגט, תגיד תודה שלא דרשתי ארוחה עיסקית בתפוח הזהב של אהרוני והסתפקתי בשקשוקה אבל למה לדחוף צ`יפס איפה שלא מתאים?

GUGI**גוגי

New member
איזה לא מתאים..מה עובר עליך

מוכן לממן את הארוחה אצל אהרוני.. העיקר לא להיות שותף לאכילת שקשוקה בלי צ`יפס..(דובר בפדיחה!!) גוגי<הנכנע לחנוניות של >מיכי

מיכי

New member
ניחה...

להיות בעל לשון חדה, הגובלת באלימות מילולית בנוסח לחץ פיזי מתון.... ניחה להיות תפרן שמבטיח ארוחה אצל אהרוני בל שום כוונה לעמוד מאחורי זה... אבל לאכול צ`יפס עם השקשוקה? כמה נמוך אדם יכול לרדת? עד כמה יכול אדם להיות חסר סטייל, חינוך וטעם?!

מיכי

New member
או קיי גוגי

אני רואה שיש כאן מישהי שתשמח לכל הצעה שלך ליציאה, אז צאו ותבלו יפה, תספרו לי איך היה...

GUGI**גוגי

New member
ככה מיכי...

ככה את זורקת את כל... האהבה בינינו..?? רק בגלל שגיסתך .. העתידית..מפרגנת לאח הזנוח.. מאוכזב קשות...!!!

מיכי

New member
סליחה... לא התכוונתי

סליחה גוגי עדיין איני בקיאה דיי בקשרי המשפחה בשכונה... לא התכוותי לזרוק אותך אבל לא רציתי להפריע התוכל לסלוח לי אי פעם? אילו יכולתי הייתי שולחת לך ורד צהוב וחיוור ועדין שיאיר לו בצד ועם רוח של בוקר ירעיד את עלי השמש העדינים.

GUGI**גוגי

New member
אוףףףףף

KAPARA...MAMI את כזאת רומנטית.. אבל למה אילו יכולתי??!שגרי לי ורד! סולח בטח סולח.. גוגי<ביום מתון ומלא>אהבה

מיכי

New member
פרח אמיתי נובל,

פרח בשיר נשאר תמיד בלב וגם אין לו קוצים...

מיכי

New member
אתה יודע גוגי

שהשכל שלנו הוא האיבר הכי מיני בגוף שלנו... כל סקסולוג מתחיל יגיד לך את זה ומה משפיע על המוח שלנו יותר ממילים הרי בסופו של דבר אני יכולה להיות איזו קשישה בת שמונים.... ואז מה בכלל המשמעות של לקבל פרח ממני... אבל קיבלת מילים יפות שעושות טוב על הנשמה ואז החומר כבר לא חשוב רק הרוח המבוטאת במילים... איך אני בשבילך?

GUGI**גוגי

New member
אהרוני...

לא חיי ממילים... הוא צריך פרנסה... איך אני...? אבל את צודקת !!! אגב אני בטוח ושם התערבות של 700 דולר שאת בת 67 מקסימום !! ואגב...(אני סקסולוג!!!!!!!!!)

מיכי

New member
מה שנכון...

אכן נכון צדקת גוגי יקירי, ואף טרם חגגתי את יום ההולדת השישים שלי ואני בטוחה שאהרוני לא חי ממילים.

GUGI**גוגי

New member
מעולה !!

נחגוג את השישים שלך יחד עם השלושים וארבע שלי..זה 104 שמעתי שאהרוני..חובב זקנות מושבע..(אוי לו אם יתעסק איתך יקירתי..)

מיכי

New member
עזוב אותי מאהרוני

עזוב אותי מאהרוני אני לא חובבת גברים עם קוקואים... יש ליטראומה מהם...

למעלה