בדס"מ בין הורים

Eight Gate

New member
בדס"מ בין הורים

שלום לכם, מישהו מוכן (ויכול) לספר קצת על החיים עם ילדים כששני ההורים הם גם עבד\אדון שפחה\מלכה ? נושא שמאוד עניין אותי בזמן האחרון

אחלה שאלה

הרבה פעמים עלתה אצלי. אישית, אני לא מרגיש בנוח במסגרת של יחסי שליטה 24/7 בתוך המערכת הזוגית, כי אני מעדיף שיהיה יותר איזון. אולי אני קצת אידיאליסטי בקטע הזה ואולי קצת בורח מאחריות, כי להיות אדון זה הרבה אחריות ובמסגרת הזוגית אני מעדיף לנוח לפעמים
בכל מקרה, גם במערכות יחסים וניליות לרוב יש אחד מבני הזוג שהוא יותר דומיננטי. נכון שילדים משנים את התמונה, אבל יותר בנושא של מין ופחות את הדינמיקה. ז"א - כמו שרוב הזוגות לא יעשו סקס מול הילדים, סביר שהמלכה לא תוריד את העבד שלה על ארבע ללקק לה את סוליות הנעליים ליד הבת. אני שמעתי על זוגות שחיו כך, מעניין אם יש כאן נציגים...

Z o d i a c

New member
שאלה מורכבת אין ספק

קשה לי לענות עליה מאחר ואני לא נשוי שלא לדבר על הורה. אני מאמין שכל מה שקשור בסקס בכלל משתנה ברגע שיש ילדים. ראיתי חברים סטרייטים למשל, שברגע שנולדו להם ילדים כל החיים שלהם השתנו, שלא לדבר על חיי המין. בין העבודה לילד אין הרבה זמן לנשום גם ככה. יחד אם זאת אולי זה כן אפשרי: זוגות שיחסי השליטה בינהם שמורים רק למיטה אולי כן יצליחו יחסיהם שכן זה נעשה למטרה אחת מסוימת. זוגות שאצלהם יחסי השליטה עוברים את גבולות חדר המיטות אולי כן יצליחו לשמור על יחסי השליטה פשוט מבלי לקרוא לדברים בשמם האמיתי, מבלי לבצע מחוות כגון ליקוק כפות הרגלים וענישה, ופשוט יעבירו את זה לתחום המילולי יותר מאשר לפיזי. זה די ניחוש, אבל אני מניח שיש כאן בסיס נכון והגיוני.

Eight Gate

New member
השערות חביבות...

אתם מכירים אולי מישהו כזה או אתר שבו אני יכולה לשאול?

u4m1

New member
יש בסיס

התחום המילולי נהייה דומננטי ולפעמים ישנם היבטים שונים גם לתחום הפיזי.

cruise

New member
BDSM וזוגיות - ממקור ראשון

זוגתי ואני נשואים, עם ילדים, וגם מנהלים מערכת של BDSM. היא השולטת, ואני הכנוע. כמובן שלא ניתן לקיים מערכת של 24/7 כמו בפנטזיות, כי החיים קיימים. יש החלטות משותפות, יש טיפול בילדים, עבודה וכולי. אבל בהחלט קיימים רוב הזמן אלמנטים של שליטה, גם כאשר הילדים באיזור. השליטה תהיה בעיקר מנטלית, בעיקר במעשים שאני אבצע בשבילה, לפי בקשות/הוראות שלה. זה יראה כמובן לצופה מהצד כאילו מדובר בבקשה של רעיה מבן הזוג, או כמחווה של בן זוג, אבל השליטה קיימת והיא ואני יודעים. סשנים של ממש שמורים כמובן לשמן שבו יש פרטיות, כאשר הילדים אינם באיזור, בדיוק כמו שאיננו מבצעים סשנים ליד אורחים.

../images/Emo45.gif כיף לשמוע

תגיד, היו פאשלות? אתם בסשן, אתה קשור ופתאום הקטנה מתעוררת בבכי? מעניין אותי איך אתם פותרים את הפרטים הקטנים האלו.

cruise

New member
זה קרה

כן, זה קרה שאנחנו באמצע סשן, ואלד הילדים מתעורר. ואז הגברת שלי, ניגשת במהירות, דואגת שלא יספיקו להיכנס לחדר, (הדלת סגורה אבל לא נעולה), ומטפלת במצב. אם אני קשור, אז אני נשאר קשור, מחכה בשקט כראוי, ולא יוצא כמובן מהלך הרוח המתאים. אם אני לא קשור, ויש צורך, אני זורק עלי חלוק ודואג לעזור. אחר כך מכניסים שוב להילוך וממשיכים.

למעלה