בדמי ימיה

CLASSIFIED

New member
בדמי ימיה

אין לי בכלל חומר על זה. אם אני לומד את הכל כמו שמבקשים חוץ מבדמי ימיה ורומאנים, זה מספיק?..

CLASSIFIED

New member
אני מתכוון

מבחינת הימור. אם אני לא לומד רומאנים, נשארו לי 3 פרקים. עכשיו - האם אני יכול לא ללמוד בדמי ימיה, וללמוד רק סיפור אחד של שי עגנון? (האדונית והרוכל)?

מיצי007

New member
זה מאוד תלוי בשאלות

תראה אתה יכול לא ללמוד אבל אז אם תקבל שאלה שמתאימה לבדמי ימיה,תצטרך איכשהו לסובב את השאלה ולתמרן ככה שהתשובה שלך תתאים בערך לשאלה שנשאלה אבל תוך כדי שימוש בסיפור אחר של עגנון.אבל זה לא הוכח כדרך מוצלחת ביותר. יש בפורום לימודים ועוד סיכום על זה אם אני לא טועה.זה לא רע וזה יכול לעזור לך,רק שיהיה לך גיבוי אתה יודע...

shirakl

New member
הקטע הוא...

שיש סיפורים של עגנון (כמו פרנהיים למשל) שיש בהם ממש הכל ואפשר לסובב אותם בכל דרך שרוצים... גם ביקורת חברתית, גם פרידה, גם ריחוק מהעולם שלנו (חברה יהודית בורגנית של פעם), גם המון אמצעים ומוטיבים ספרותיים... לכן לא צריך ללמוד יותר מסיפור אחד אבל כדאי לבחור בסיפור טוב כזה, שיש בו הרבה דברים בבת אחת. בכל מקרה - יש בחירה בין שתי שאלות, אז תמיד אפשר לבחור בשאלה שיותר מתאימה לסיפור שלמדת
לדעתי זה בזבוז זמן להשקיע ביותר מדי סיפורים כי בסוך אתה לא לומד כלום עד הסוף. עדיף ללמוד פחות ולהשקיע במה שאתה לומד ולדעת את זה באמת טוב
אבל זו כמובן רק דעתי

למעלה