בדל סיגרייה...

גל ים..

New member
בדל סיגרייה...

מדליקה סיגרייה אופפת את מחשבותיי בעשן לבן כן זה מוזר מזמן לא עשיתי זאת ונדמה ששכחתי את הטעם ההוא המערפל את חושיי ומכהה כאביי... מדליקה סיגרייה חושבת עליך רק לא מזמן דיברנו מילה פה מילה שם אמרת היי ואולי גם לחשת שלום.. מדליקה סיגרייה מתבוננת במראה מוזר הנקודה הזאת לא היתה שם לפני שעה.. ועכשיו הכל מתגמד הכל נעלם ומה שם נותר אולי זו רק עוד דמות או צורה ואולי זה רק עשן הסיגרייה שאותי אפפה... מדליקה סיגרייה אחת ומכבה את השנייה ורק מחשבה אחת מפוצצת את הלב ואת הנשמה איך ומתיי נעלמת לי כך לפתע פתאום.. ואני האם השתנתי ואולי אתה אך רק בדל סיגרייה נותרה שם במאפרת העץ הכחולה.. גל משרד הבריאות קובע שזה מזיק לבריאות!!

maxima

New member
גל..........

תראי משהו מוזר באתי לשלוח שיר גם עם סיגריה ופתאום אני רואה את השיר שלך לא יאומן........

maxima

New member
לא ידעתי

יושב בחדר סגור מלא עשן לוקח עוד סיגריה להעביר את הזמן את המכתב שהשארת קורא שוב ושוב מילות פרידה אחרונות אני בודד ועצוב כן זה נכון הכל היה במכוון לא היה איכפת לי שתלכי מכאן ועכשיו שהלכת אני יושב וחושב כמה את חסרה לי וכמה זה כואב אינך יודעת כמה רע לי בלב לא הרגשתי כמה אני אותך אוהב לא ידעתי להיות נחמד ורגיש כשהלכת לא חשבתי שכך ארגיש הרעד אוחז בכל גופי לאחר שעזבת הבנתי שזה סופי לא ידעתי עד כמה שזה כואב לא הרגשתי עד כמה אני אותך אוהב יושב בחדר סגור מלא עשן לוקח עוד סיגריה להעביר את הזמן עצוב לי להיות כך בודד ועזוב את המכתב שהשארת קורא שוב ושוב

גל ים..

New member
היי כולכם...

ראשית כשכתבתי את השיר פשוט חשבתי על אותה הסיגרייה הזאת.. שרבים מהנוער או סתם מבוגרים מעשנים כשקורה להם משהו עצוב.. אז זהו נכנסתי קצת לרובד המסך ההוא..ומקסימה את רואה העברת לי שדרים סמויים..ואהבתי את הכתיבה שלך.. והעיקר באמת אסור אסור לעשן זה מזיק לבריאות... אל תקחו ללב כי במילא החיים קצרים תמיד אפשר למות חלילה ממשהו אחר.. גל

maxima

New member
חבר´ה.........לא כדאי...../images/Emo6.gif

לקחת את החיים יותר מידי ברצינו ממילא לא נצא מהם בחיים

למעלה