בדי ויניל שלום, האם משהי/ו תפרו בדי ויניל? האם אפשר לקבל פרטים? תודה מראש.
א אדה1 New member 30/7/08 #1 בדי ויניל שלום, האם משהי/ו תפרו בדי ויניל? האם אפשר לקבל פרטים? תודה מראש.
פ פיבי הרטי New member 30/7/08 #3 תפרתי רגיל פשוט שמתי ניר עיתון על הוניל ותפר חלק אח"כ קרעתי את הנייר מעל הווניל הייתי מראה לך את התוצאה אבל המחשב שלי קרס ויחד איתו התמונות לבנתיים
תפרתי רגיל פשוט שמתי ניר עיתון על הוניל ותפר חלק אח"כ קרעתי את הנייר מעל הווניל הייתי מראה לך את התוצאה אבל המחשב שלי קרס ויחד איתו התמונות לבנתיים
L lirola New member 30/7/08 #5 יש גם walking foot שמיועדת בשביל זה הי תומכת מלמעלה ואז ההזנה של הבד דומה בשני הצדדים-מעל ומתחת. בתעשיה יש walking foot machine מיוחדת לתפירה של עורות. אבל כתחליף יש גם רגליות כאלה. לא ניסיתי לעבוד איתן , רק מציינת את קיומן.
יש גם walking foot שמיועדת בשביל זה הי תומכת מלמעלה ואז ההזנה של הבד דומה בשני הצדדים-מעל ומתחת. בתעשיה יש walking foot machine מיוחדת לתפירה של עורות. אבל כתחליף יש גם רגליות כאלה. לא ניסיתי לעבוד איתן , רק מציינת את קיומן.
ת תומריקוש New member 30/7/08 #8 בקישור: http://images.google.co.uk/images?hl=en&q=walking foot&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
ע עדי קריף נבון New member 30/7/08 #9 לי יש משהו דומה, רגלית מהלכת למכונה תעשיתית לתפירה של עור ודומיו לרגלית מחובר מעין סרט עם שיניים שמוליך את הבד
לי יש משהו דומה, רגלית מהלכת למכונה תעשיתית לתפירה של עור ודומיו לרגלית מחובר מעין סרט עם שיניים שמוליך את הבד