בדיקת רכב 4*4 בצפון

luckies

New member
בדיקת רכב 4*4 בצפון

ערב טוב אני מעוניין מחר לבדוק רכב 4*4 מסוג ניסאן טרנו ואין לי מושג איפה עדיף לבדוק? מי מתמחה ב4*4 ועל מה צריך להשים דגש? אם מישהו מכיר מכוני בדיקה באזור חיפה והקריות אני ישמח לקבל חוות דעת. תודה

s e m e

New member
עם אתה רוצה להגיע לאיזור כרמיאל

אז חמש דקות אחרי כרמיאל יש כפר ערבי שיש בו מוסך מורשה קרייזלר סוזוקי גיפ ופורשה,אבל בעל המוסך גאון של רכבי 4X4 אז אני ממליץ לך עליו בחום הוא אחלה מוסכניק ויש להם אחלה שרות.

בדיקה לטרנו

המוסך המדובר הוא בכפר רמה ונקרא "בשארה" זה שם המשפחה שלהם, אבל כאמור הוא מורשה קריזלר וגיפ ולדעתי הוא לא יסכים להסתכל על רכב מסוג אחר. לדעתי אין חשיבות לעובדה שמדובר ברכב 4 על 4, תכנס לכל מוסך מורשה של קרסו מורשה ניסן ורנו ויעשו לך בדיקה , הם מכירים את הרכב בצורה האורגינלית שלו הכי טוב,אם יש ברכב שיפורי 4 על 4 תכנס לכל מתקין אביזרי 4על 4 שיחווה לך דעה{ אספיר בתל עדשים, ולגתוס יש גם סניף בחיפה ועוד...} בהצלחה!

s e m e

New member
אני אומר את זה בתור אחד שמכיר אותם

ואני יכול לחתום לך שהם יטפלו בך. הם מטפלים בכל הגיפים כך אותי לדוגמא יש לי טויוטה פראדו והתחלתי לטפל אצלהם,אני מטפל אצלהם גם ברנו 19 שלי.

danyjip

New member
בשארה -זהירות

מוסך בשארה על כל העובדים בו ,נהדרים לעשירים ולפראירים. אנשים לא הגונים ,יקרים מאוד ולצערי הרב שקרנים. מנסיוני שלי ומנסיונם של ג'יפאים מקצוענים נוספים. לא מתוכח על המקצועיות שלהם בג'יפים,אבל מי רוצה לעבוד עם אנשים לא הגונים ?

דובדבן 1

New member
יותר קרוב אלינו "סקיפר"

באזור התעשייה עכו דרום תפנה למוטי- בעל המקום- אוהב 4X4 איש שטח אמיתי, אני סומך עליו בכל התלבטות- הוא רציני אמין ומקצועי.

למעלה