בדיקת רופא

מחשבות

New member
אצלנו לא היתה בדיקה כזו. BMI זה בסדר,

אבל היום מתחילים קצת להתרחק מהבדיקה הזו.

liatporaz

New member
אצלנו היה בתחילת השנה

הילדה בריאה ומקסימה סובלת מעודף משקל מסויים שמטופל, כשהיא נשקלה עודף המשקל היה פחות מבעבר

היתה לפני חודש.

הרופא בעיקר תיחקר אותי במקום לבדוק. לא הבנתי בשביל מה זה טוב. לא יודעת לגבי BMI, אבל נאמר לי שהיחס בין המשקל לגובה הוא 50 שזה אומר שזיו במשקל תקין.

מה זאת אומרת תחקר אותך?

ביקשת לבוא? אצלינו זה היה במשך היום, והאמת שלא ראיתי צורך לבוא. אני חושבת שרוב ההורים לא הגיעו.

אצלנו רוב ההורים הגיעו ולכן נאלצתי להגיע.

לחצת לי על נקודה רגישה- הבדיקה התקיימה במשך יומיים והתברר לי שכ-ל ההורים הגיעו, למרות שהמורה המליצה לא להגיע. גם במתן החיסונים השבוע, המליצו להורים לא להגיע, משום שהילדים מגיבים טוב יותר ללא הורים ובכל זאת ההורים נהרו לבית הספר. אני ממש לא מבינה את זה, להורים קשה לשחרר ובנוסף הם לא תורמים לסדר הטוב של בית הספר. נכנסים לכיתות בלי לדפוק בדלת, מדברים בקול במסדרונות, מדברים בפלאפונים ומכניסים את הילדים לסטרס מהחיסונים....זיו שלי יכול היה להסתדר בלעדי מצויין ואפילו לא ביקש שאגיע עד שראה את כולם מגיעים. מעצבן, כבר אמרתי?

../images/Emo2.gif חבל. הם באמת מסתדרים יותר טוב לבד.

רוב הילדים לפחות. אצלינו מי שממש פחד, ישב על הברכיים של המורה. אני מסכימה איתך לגמרי שאם רוב ההורים מגיעים, אז גם אני הייתי מגיעה.

יפעת בי

New member
לנו יהיה בקרוב

עדין לא נתנו תאריך חדש לאחר שפעם קודמת ביטלו בלי להודיע אני לא חושבת שישבו על בירכי המורה למרות שהיא מורה טובה אני לא מרגישה שהיא מקרינה לילדים חמימות כזו אני כמובן אהיה בבית ספר גם בבדיקת האחות וגם בחיסון אני מניחה שאלירן יסתדר גם בלעדי אבל אני רוצה לבדוק בעייני את התאריך על החיסון כמו שאני עושה בכל חיסון שילדי מקבלים ולראות שהכל סטרילי . בנוסף אני לא יכולה לחשוב שאני בבית והבן שלי מפחד מהחיסון או כואב לו ואני לא שם. ברור שאני לא אוכל להיות לידו בכל דבר בחיים אבל אני אשתדל .

אצלנו היתה חלוקה לשתי קבוצות.

הקבוצה הראשונה- ילדים מלווים בהורים כשהכוונה היתה למספר מצומצם מאוד של ילדים שממש פוחדים וזקוקים לליווי הורי. הקבוצה השניה- רוב הכיתה כאשר כל 5 ילדים יורדים יחד לחדר האחות ומהווים קבוצת תמיכה. התרשמתי שהאחות אחראית, קוראת היטב את הפנקס והפתקים שההורים שלחו (כל אחד עם הערותיו). אצלנו האחות שנתנה את החיסונים אינה האחות של בית הספר שנכחה שם כגיבוי, מה שהגיע אותי מאוד משום שהיא מכירה את הילדים ומשפחותיהם היטב (בית הספר שלנו שכונתי וסגור).

למעלה