בדיקת צבע
ק קרןרווה New member 19/11/04 #7 נתראה ביום ראשון בערב אנא קראו את ההנחיות להעלאת כתב לניתוח בנושאי זוגיות ושיהיה סופ"ש מקסים קרן
ק ק א ס י ו פ א ה New member 19/11/04 #8 ../images/Emo26.gif תזכורת - האירוח יום ראשון בשעה 21:00. אל תשכחו להכין כתבי יד סרוקים. ומי שלא יוכל להיות נוכח באירוח, שישרשר לכאן את השאלה ואת כתב היד ואני אדאג להעלות את השאלה שלו לאירוח. אבל הכי טוב כמובן זה להיות שם...
../images/Emo26.gif תזכורת - האירוח יום ראשון בשעה 21:00. אל תשכחו להכין כתבי יד סרוקים. ומי שלא יוכל להיות נוכח באירוח, שישרשר לכאן את השאלה ואת כתב היד ואני אדאג להעלות את השאלה שלו לאירוח. אבל הכי טוב כמובן זה להיות שם...
S ShirShir New member 19/11/04 #10 אפשר רק את כתב ידי ואולי על סמך זה לעשות לי ניתוח כתב בנושאי זוגיות כי אין לי את הכתב או הסכמתו של בן זוגי (תזכורת - הוא בחו"ל )
אפשר רק את כתב ידי ואולי על סמך זה לעשות לי ניתוח כתב בנושאי זוגיות כי אין לי את הכתב או הסכמתו של בן זוגי (תזכורת - הוא בחו"ל )
ק ק א ס י ו פ א ה New member 19/11/04 #12 ../images/Emo26.gif פרטים מלאים והנחיות אירוח הגרפולוגית קרן רווה