בדיקת נוכחות!!!!!!!! נראה לי שכולם ישנים\מתים פה!~!
M Mr Freeze New member 11/12/02 #6 הת´רד הזה תקוע כבר ימים... ציפיתי שאיתמר יגיע ויוסיף את השנינויות שלו, אבל הוא הפתיע לרעה. הבושה הרגה את החתול?
הת´רד הזה תקוע כבר ימים... ציפיתי שאיתמר יגיע ויוסיף את השנינויות שלו, אבל הוא הפתיע לרעה. הבושה הרגה את החתול?
M Me Happy New member 11/12/02 #7 אבד הכלח על איתמר כבר לפני שנים רבות. לא סיפרו לך? (ועכשיו אני מקווה שתגיע השנינות שלו..)
C chrisakachris New member 23/12/02 #10 כעונש על זה שהתגעגעתם אלי הוספתי הודעה. שתראו מה זה. ואתם מוזמנים לשלוח טענות בנוגע לנוהל היציאות החדש שנכפה עלי למפקד היחידה שלי, רק שאני לא אפרסם את השם או הכתובת שלו או משהו כי פאק, זה מפקד היחידה. אגב. הלייטנינג סידס עדיין מעצבנים אותי, למרות שלא שמעתי שיר שלהם כבר חודש.
כעונש על זה שהתגעגעתם אלי הוספתי הודעה. שתראו מה זה. ואתם מוזמנים לשלוח טענות בנוגע לנוהל היציאות החדש שנכפה עלי למפקד היחידה שלי, רק שאני לא אפרסם את השם או הכתובת שלו או משהו כי פאק, זה מפקד היחידה. אגב. הלייטנינג סידס עדיין מעצבנים אותי, למרות שלא שמעתי שיר שלהם כבר חודש.
M Mr Freeze New member 24/12/02 #11 אל תאיים זה א´. ב´, אני כבר אגלה מיהו ואשלח אליו כמה חברים טובים. אני יותר פעיל בעסק השחור משידוע לך...
אל תאיים זה א´. ב´, אני כבר אגלה מיהו ואשלח אליו כמה חברים טובים. אני יותר פעיל בעסק השחור משידוע לך...