בדיקת מציאות

טישט

New member
בדיקת מציאות

מניינים חבר'ה... שאלה קטנה לי אליכם, מה היא הבדיקת מציאות שאתם מבצעים בחיי היום יום... מה לדעתכם השיטה הכי טובה... אשמח לשמוע כל מיני שיטות אני אישית הולך עם סימן קטן על כף ידי השמאלית וכל איזה שעה אני שואל את עצמי : "איפה אני עכשו ואיפה המקום האחרון שהייתי בו" אם אני חולם אז הארועים והזמנים לא שומרים על רצף הגיוני ומכאן מתפנקים על חלום צלול... תודה ויום טוף

TFlash

New member
אני חושב ש..

בדיקת ספירת האצבעות, ובדיקת השעון הדיגיטלי.

Esho

New member
אני משתמש ב...

כל מיני, מה שיוצא לי. אם יש שעון אני בודק עושה את הבדיקה אם השעה משתנה. אם אין שעון אז אני מסתכל על טקסטים לראות אם הם משתנים. אם אין טקסטים אז אני בודק אם הצבעים גם כן משתנים. אם אני בחדר ולא בא לי לעשות את מה שהנ"ל אני מנסה להכניס את היד שלי דרך קירות. אם אני בחוץ אז אני שואל את עצמי מה עשיתי ואיפה אני עכשיו. לעיתים נדירות אני שואל את החברים שלי אם אני חולם (אבל זה סתם מיותר ולא מומלץ). חשבתי לנסות בדיקה חדשה שקראתי היום, כתיבה על היד "ב.מ" ולהסתכל עליה מידי פעם לראות אם הכתובת נמצאת. כל הבדיקות טובות לדעתי.

gggssshhh

New member
השיטה שלי:

אני מסתכלת בשעון שלי שלוש פעמים. אם השעה לא משתנה (או שרק השניות משתנות באופן הגיוני), זאת מציאות. אם הספרות מתחילות לזוז באופן מוזר/להיעלם/להתחלף.. זה כבר חלום.

לקשמי

New member
האמת, לאחרונה לא עושה בדיקות מציאות

אבל בכל זאת חולמת די הרבה חלומות צלולים, מעצם המודעות לזה. בדרך כלל מה שהכי עובד אצלי זה דווקא מבחן התעופה (שהרבה לא תומכים בו אבל דווקא אצלי הוא אחד הטובים). הרבה פעמים בחלום אני מתחילה לרחף או אפילו לעוף גם בלי לדעת שאני חולמת. מתוך זה שאני מתחילה לעוף אני מבינה שאני בחלום. גם ברוב המקרים כשאני מנסה לעוף כבדיקת מציאות, בחלום זה מצליח.

MetalSinagouge

New member
שעון דיגיטלי.

שיטה נורא זמינה, וגם מה שטוב בה (בעיקר כשנמצאים בלימודים) זה שאף פעם לא שוכחים לעשות אותה, כי כל כך משעממם. איך התדירות של פעם בשעה עבדה לך? אני אישית חושב שצריך לעשות בתדירות של מינימום 4 בשעה, ואם אתה ממש משועמם אז אפילו 10. זה נשמע לי מוזר פשוט כי ההסתברות ש"תגיע השעה" בחלום שאורכו חצי שעה לבדיקת מציאות... אבל בכל זאת, איך זה עובד לך?

למעלה