בדיקת מציאות

liadil

New member
בדיקת מציאות

תגידו אם אני מפעיל את השעון שלי שיצלצל כל כמה דקות ואז אאשה בדיקת מציאות זה יעבוד לי

Amaterasu

New member
כן

כן, וזה עוגן מצוין. תוכל גם לכוון אותו שיצלצל באמצע הלילה, ואם תשמע אותו בזמן שאתה חולם, תיזכר לעשות בדיקת מציאות - ומשם אתה בחלום צלול. זו שיטה מאוד יעילה ואפקטיבית - אני ממליץ בחום. שימוש בחוש השמיעה עובד נהדר בחלומות.

makron2

New member
שימוש בחוש השמיעה?!?!

זה מוזר,לדעתי התוצאות של שימוש בשעון יהיו מעט שונות. יש אפשרות שהצלצול יעיר לגמריי את החולם,כמובן שאפשר לנסות לרתום את זה לביצוע שיטה אחרת כמו ויילד/מיילד. יש אפשרות אחרת והיא שהצלצול יטמע בחלום עצמו ויצוץ איזה משהו מעולם הדימויים הפנימי עקב הרעש,ז"א לדעתי הסיכוי להבחנה בצלצול בזמן החלום וביצוע בדיקה בעיקבותיו הוא נמוך מאוד. למה לסבך את כל העניין,פעם פעמיים של ביצוע מיילד *כראוי לקראת הבוקר יתנו תוצאות טובות יותר מהבחנה בצלצול *בזמן החלום עצמו. מה שאמרתי זה מנסיון אישי. דעות נוספות של אדם בעל נסיון רב - http://www.youtube.com/user/stephenberlin#p/u/11/42UARqe-H9U

בתקופה שהתאמנתי על חלומות צלולים

אני זוכרת שפעם השתמשתי בתוכנה במחשב שעשתה לי מין צפצוף כזה כל פרק זמן מסוים כדי להזכיר לי לעשות בדיקת מציאות. לילה אחד קרה לי שבחלום שמעתי את הצפצוף למרות שהמחשב במציאות היה בכלל כבוי! כלומר כששומעים את הצפצוף במשך היום כמה פעמים זה כבר נכנס לתת מודע איכשהו ואז אתה בעצם חולם שאתה שומע את הצפצוף.. אבל מה שקרה הוא שבאמת התעוררתי, רק מרוב הלחץ ש..יו. אני צריכה עכשיו לעשות בדיקת מציאות. במילים אחרות, זה לא כל כך עבד לי.

למעלה