בדיקת מערכת.

moshit1

New member
בדיקת מערכת. ../images/Emo11.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? דיסק במערכת? דיסק בדיסקמן? שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? דיסק נחשק?

bזוהר

New member
../images/Emo11.gif

את לא אמורה כבר להיות בריאה?
איזה שיר מתנגן במחשב? שום שיר!
דיסק במערכת? היהודים(צרוב
)
דיסק בדיסקמן? אפרת גוש
מצטערת! אינני משתכללת ואינני נושאת את מכשיר הMP3 המדובר!
דיסק נחשק?
good night good people!! God bless you pumpkins (אלוהים יברך אותכם, דלעות) יש כזה דבר דלעות? נו,מילא.

moshit1

New member
../images/Emo11.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? ליפול של היהודים דיסק במערכת? דברים בלחש של כנסיית השכל דיסק בדיסקמן? נאמנות ותשוקה של אלג'יר שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?גם אני לא מספיק משוכללת בשביל זה... ^_^ דיסק נחשק? יותר מדי, אבל גיליתי שיש את 'צב8' בת''א... אז הוא בין הנחשקים עכשיו.....

...../images/Emo9.gif

איזה שיר מתנגן במחשב?גולם אלג'יר במערכת?אין היא נשברה ,לכן לא שומעת בה כלום=/ בדיסקמן?יש לי 4 דיסקים שחרשתי עליהם כבר: נאמנות ותשוקה של אלג'יר,מנועים קדימה אלג'יר,מציאות נפרדת היהודים,ולירן נדל-ועכשיויו!! שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?גם אני לא מספיק משוכללת בשביל זה... ^_^

omerikooo

New member
../images/Emo98.gif קשוח אה?

איזה שיר מתנגן במחשב? "הגולם" - אלג'יר
דיסק במערכת? Sleeping With Ghosts - Placebo
דיסק בדיסקמן? אנ'לא כ"כ שומע מוזיקה בדיסקמן, אבל הדיסק האחרון שהיה שם זה נאמנות ותשוקה.
שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אין לי MP3
דיסק נחשק? נחשק...זתומרת אחד כזה שאני רוצה? החדש של Garbage.

S h A b i T

New member
../images/Emo13.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? לא מתנגן במחשב.. מתנגן רדיו
לא'דעת איך קוראים לו.. דיסק במערכת? הדיסקים במערכת לא עובדים (האמת שהם גם לא עבדו אף פעם).. אבל יש לי במחשב את אביתר בנאי - עומד על נייר. דיסק בדיסקמן? בעיקרון יש שם את יומן מסע אבל הדיסקמן שלי שבק חיים בגלל מקרה מצער שהוא נפל ונחצה לשניים
שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? זה באמת השיר האחרון שהושמע/יושמע בדיסקמן.. דם - מוניקה סקס. הוא עשה לי שמח בשיעור היסטוריה אז רקדתי והדיסקמן נפל למוות. מקרה עצוב. הוא עבד אחרי שהוא נפל, כשהרכבתי אותו מחדש.. אבל כשהחלפתי דיסק הוא נקבע מותו. דיסק נחשק? דיסק שאני רוצה לשמוע או לקנות? לא ברור. לשמוע, לא? אממ. . . לילות לבנים - אביב גפן. סתם בשביל הנוסטלגיה

S h A b i T

New member
חהחה

הדיסקמן שלי זה אמפי3 אז זה נחשב לאמפי3 לא? בטח! תודה רבה לילה טוב

מסטולית

New member
הורסת שמחות../images/Emo70.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? נירוונה משו
דיסק במערכת? אלגי'ר - מנועים קדימה דיסק בדיסקמן? נדמה לי ששלומי שבן.. לא בטוחה:X שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)?אפרת גוש - פעם בחיים אבל אני נגד אמפי3 דיסק נחשק? שומקום של אביב גפן

../images/Emo168.gif שלי יותר יפה

איזה שיר מתנגן במחשב? גהנום גן עדן והאישה של סמי דיסק במערכת? אביתר בנאי עומד על נייר דיסק בדיסקמן? בדרך חזרה מים המלח מההופעה של אלג'יר שמעתי בדיסקמן איזהנ אוסף ישראלי ואז נרדמתי והדיסקמן נפל והוא לא פועל טוב עכשיו:( שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אין לי דיסק נחשק? אביתר בנאי שיר טיול

../images/Emo150.gif

איזה שיר מתנגן במחשב? כשנפוליאון יכבוש את עכו/ הבילויים דיסק במערכת? 3 דיסקים במערכת - אביתר בנאי-אביתר בנאי/שיר טיול- אביתר בנאי/משוחח עם כסא- הג'ירפות דיסק בדיסקמן? אין לי דיסקמן הוא מת שיר אחרון שהושמע ב MP3(משוכלל למשתכללים בלבד)? אין לי חח דיסק נחשק? אסף אמדורסקי השני/הבילויים

למעלה