בדיקת מאמץ. למה ?

בדיקת מאמץ. למה ?

שלום לגולשים אני מתחיל במסע לקיצור קיבה והתבקשתי לעשות בדיקת מאמץ אבקש פרטים וגם אשמח לקבל טיפים על הניתוח

בהצלחה רבה

אריק כנראה שאתה באמת אדם מבריק אתה הולך בדרך הנכונה. תמשיך ללכת ואל תפחד כנראה שאתה מעל גיל 35 ולכן אתה צריך לעשות את הבדיקה הזו בכל מקרה אתה מתחיל פה במסע לא קטן. אבל בסוף אתה תהיה קטן. בהצלחה מרובה. ואיך אתה עושה פרטי או בציבורי

בדיקת מאמץ

לחיים תודה ! נאלצתי ללכת על פרטי -- 10,000 ש"ח באסותא. האם קופ"ח לאומית יחזירו לי חלק? אני משלם מיסים שנים רבות ללא תמורה !

dubit1234

New member
אחרי שתעבור את הוועדה

תשמור לך את כל האישורים שלהם והמלצתם לניתוח. אם המסמכים האלה, תדרוש החזרים מקופת החולים . אתה יכול לנסות לקבל מהם אישור לניתוח לפני הניתוח, שיכתבו כמה הם מוכנים לכסות, זה יקל עליך בקבלת ההחזרים.

קובי d1

New member
שלום לאריק

איזה טיפים אתה רוצה לקבל ,על איזה ניתוח אתה מדבר יש 3 סוגים של קיצור קיבה ,שזה שרוול ,מעקף קיבה,ומעקף תרסריון יש ניתוח להגבלת קיבה שנקרא טבעת אולי תספר קצת על עצמך האם התיעצת כבר עם רופא מנתח לקראת הניתוח יש מספר בדיקות שעוברים בדירות דם שתן ועוד כמה בדיקות שאני כבר לא זוכר , בן שאר הבדיקות יש בדיקת ארגומטריה , מאמץ ,לראות איך המשאבה עובדת אנחנו פה לכל בעיה ושאלה שתשאל קובי

רוייקו

New member
10,000 שח זו השתתפות עצמית - לא פרטי

פרטי פרקסלנס זה 35,000 שח לניתוחים הגדולים יותר הכוללים כשעתיים - שלוש חדר ניתוח+שני ימי אישפוז בממוצע+מחסניות סיכות ושדכן חד פעמי+שכר מנתח) או 25,000 לניתוח טבעת הכולל שעת ניתוח+טבעת+יממה אישפוז+שכר מנתח. המחיר הינו נכון לבתי החולים והמרכזים הרפואיים הפרטיים, להוציא מרכז פרטי מסויים שפועל במחירים אחרים לגמריי (כפולים) הניקים לאחרונה משעשעים במיוחד

רוייקו

New member
אגב, לגבי בדיקת מאמץ, האם הסיבה נאמרה לך?

אתה מעשן ? יש לך בעיות לבביות ? בעיות אסתמה או נשימתיות ? בעיות בתפקודי ריאות ? מה ה BMI והגיל ?

ליבי3617

New member
בדיקת מאמץ

ניתנת לאנשים בני 35 ומעלה או אנשים בעלי בעיות לבביות (או חשד להן). אתה יכול להתקשר לקופה ולברר איפה ניתן לעשות. במכבי נראה לי שאפשר באסותא השלום. אישית עשיתי בוולפסון, בקרדיולוגית (לא בגלל הגיל ולא בגלל הניתוח אלא בגלל החשד
) אבל נראה לי שאפשר לעשות את זה דרך הקופה. איזה ניתוח אתה רוצה לעבור?

דורית51

New member
בדיקת מאמץ עושים אצל רופא ריאות..

אני במכבי ועשיתי אצל רופא בראשון לציון ( לא זוכרת את שמו ) אבל אם חשוב לך, אוכל לברר את שמו. הבדיקה היא חלק מרוטינת הבדיקות שמכבי דורשת. אני אישית עשיתי אותה תוך כדי ריצה על ההליכון... המצחיק זה שתפקודי הריאות שלי יצאו יותר טובים תוך כדי ריצה ... בהצלחה

dubit1234

New member
בדיקת המאמץ עושים אחרי גיל 35.

אני לא הצלחתי בבדיקת המאמץ, אחרי דקה התעלפתי (ממש התעלפתי) . נרשם שהמצב שלי חמור והרופא שטיפל בי, כתב את ממצאי הבדיקה והוסיף שהמצב החמור זה רק מחזק את העובדה שהכרחי בשבילי לעבור ניתוח. הכישלון בבדיקת המאמץ , לא הפריע לניתוח ולמהלכו, לא יודעת למה מבקשים לעשות את הבדיקה.. עברתי את הניתוח בהצלחה, הורדתי בחודש וחצי המון ומאז אני יכולה ועושה ספורט-הליכות ביתר קלות.

למעלה