בדיקת טיסן

• פותח הנושא emt10
  • פורסם בתאריך

emt10

New member
בדיקת טיסן

שלום לכולם אני לא הטסתי את הטיסן שלי כבר שנה בערך ורציתי לדעת איזה בדיקות כדי לי לעשות לפני שאני הולך להטיס? מה לבדוק מה כדי להחליף מה לחזק וכו...

arthur69

New member
אתה צריך...........................

קודם כל שלום לך עכשיו בנוגע לטיסן : 1.אתה צריך לבדוק את כל הברגים אם הם מחוזקים ותחזק אותם לפי הצורך. 2.תבדוק אם יש לך דלק במיכל הדלק , אם יש תרוקן. 3.תבדוק את מוטות הסחף דחף (או איך שקוראים לזה) שהם נמצאים במצב תקין. 4.תבדוק שההדבקות טובות= מיצב כיוון לא חופשי מיצב גובה לא חופשי , ותבדוק שההגהים דבוקים טוב. 5.תבדוק מרכז כובד. 6.תבדוק שהכנף חזקה ותקינה. 7.תחבר את מערכת השלט ותבדוק איך הסרוואים עובדים , איך ההגאים זזים (כמות תנועה שווה , דיפרנציאל , אין מעמץ מיותר על הסרוו , ההגאים חוזרים לאפס). בטיסת המבחן לאחר השינויים תהיה מוכן להפתעות. בברכה ארטור גורביץ ב"ש אם יש לך שאלות צור קשר 067222951

hifly

New member
פריפלייט-בדיקה לפני טיסה

בדוק שהמנוע מסתובב בקלות ולא תקוע משמן ישן,או דבוק,או חלודה בבוכנה. אחרי שוידאת שהמנוע בסדר,כדאי גם להתניע אותו בבית לפני ההגעה למסלול,לחסוך פדיחות. בדוק שמערכת הרדיו והסרוואים עובדים כראוי,הטען סוללות לפחות 24 שעות. בדוק את ציפוי הגוף,הדבקות שונות בגוף,ובכנף. אם כל זה בסדר? סע לשלום אמיר

למעלה