בדיקת טובה

רונתי

New member
מאיזה אזור אתה?

אנחנו עשינו את הבדיקה אצל מנהל מחלקת ילדים מכרמיאל, כך שהיינו זכאים להחזר של 75 או 80 אחוז ממכבי משלים על הייעוץ, ולפני ההחזר עלה לנו 400 ש"ח, כך ששילמנו ממש גרושים.

b a r b a i m a

New member
יקר? לא כל-כך. לי זה על 280 ש"ח

לבדיקה הראשונה ועוד 70 לבדיקה השניה-עם ריטלין. לא נורא יקר. אפשר לעמוד בה וחלק ל-2 או 3 תשלומים אם קשה. תפנו למכון קשב בפ"ת... ממליצה.

אני עשיתי את הבדיקה אתמול

אבל אני לא מבין למה זה מחירים כל כך גבוהים בשביל 20 דקות של ישיבה מול המחשב!!!

שויו

New member
לא נראה לי שאנחנו יכולים לתת לך

תשובה מספקת בעניין, הרי אנחנו בדיוק כמוך - משלמים. צריך לשאול את המכונים הבודקים מדוע הם לוקחים כ"כ הרבה כסף. דבר נוסף, אולי ישבת רק 20 דקות אבל תוצאות הבדיקה המפוענחות מגיעות במגילה של כמה דפים טובים+ גרפים וכו'. אז כנראה שפיענוח הבדיקה הזו - זה התהליך היקר....... ודבר אחר נוסף, אנחנו שילמנו 220 ש"ח דרך כללית מושלם על הבדיקה שכוללת גם בדיקה אחרי ריטלין. אז, אני לא חושבת שהסכום בשמיים. רפואה טובה עולה היום כסף שלא תצטרך, אבל אפשר גם לשבת אצל מומחה פחות מ-20 דקות ולשלם הרבה הרבה יותר כסף..... (לא צודק אבל ככה זה)

zivadina

New member
בדיקה של 20 דקות היא חצי בדיקה

צריך לעשות בדיקה של 20 דקות בלי ריטלין, לקכל ריטלין, ואחרי שעה וחצי לעשות אותה שוב עם ריטלין. אם עושים לך חצי בדיקה, צריך גם לגבות חצי מחיר. תודיע להם שישלימו את הבדיקה או שיחזירו לך מחצית מן הכסף.

אמרו לי שאני לא צריך לעשות עם

ריטלין בגלל שהמצב שלי היה טוב... אני לא זוכר בדיוק את התוצאה אבל זה היה מעל הממוצע... אני אבדוק את הנושא הזה של תשלום על חצי מהבדיקה

zivadina

New member
וגם מה שאמרו לך מראה על חובבנות

היות שאדם אינטליגנטי מאוד יכול להראות תוצאה נורמטיבית למרות שהוא ADHD. אם יתנו לו ריטלין והוא ייבדק שנית, אפשר לבדוק אותו ביחס לעצמו. במידה שיהיה שיפור, זה עשוי להצביע על כך שאכן יש לו הפרעת קשב "למרות" שהוא מאוד אינטליגנטי.

למעלה