בדיקת הריון

גולה1992

New member
בדיקת הריון

מחר זה היום התשיעי להחזרת מוקפאים
אני רוצה לבצע מחר על הבוקר בדיקה ביתית,
כדאי?, או לחכות עוד יומיים?

אם היה בלסטוציסט הייתי אולי מנסה

בהנחה שאת מבינה ששלילי זה עדיין לא חד משמעי וחיובי בעצם רק יאריך לך את ההמתנות הלאה... בכל מקרה ההמתנה לפחות עד לדופק לא פשוטה, תתני לעצמך עוד יומיים של חוסר ודאות, עדיף מהכרסום העצמי לדעתי.
מחזיקה לך אצבעות לבדיקה חיובית! בכל זמן שתבדקי.

תלתלית20

New member
לדעתי כדאי לך לחכות לתאריך שאמר לך הרופא..

ולו רק כדי למנוע את האכזבה (שיכולה להיות בגלל שלילי אמיתי או בגלל שלילי שיוצא כזה רק כי הקדמת בבדיקה..)

מנצלשת לפריקת תסכול---

החזרת בלוציסט ב2/2
חשבתי שהבטא אחרי 10 ימים ב12, אבל אז הסתבר שהרופא רוצה שאעשה בטא ב14, כלומר היום
אז עוד יומיים לחכות
הגעתי למרפאה--- אין הפנייה במחשב!
הרופא לא עונה.. נכנסתי בלית ברירה לרופאת משפחה תורנית והתחננתי לנפשי שתתן לי הפנייה
הבטא הכי מתסכלת עד עכשיו
לפחות שיצא חיובי

תלתלית20

New member
להבא..

ראשית , גם אני החזרתי בלסטוציסטים וחשבתי שהבטא היא לאחר 10 ימים אבל הרופא ביקש שאבדוק לאחר 12 יום, בסוף זה יצא יום שישי והתעצלתי אז חיכיתי ליום ראשון (יום 14 להחזרה) והלכתי להיבדק.
מה שכן, כבר לאחר ההחזרה צלצלתי לקופ״ח וביקשתי מהרופאת משפחה להכניס אל-תור ל3 בדיקות בטא בהפרשים של יומיים, ככה כבר ההפניות היו מוכנות לי במחשב..ממליצה לכל אחת לעשות ככה, הכי נוח. בקיצור הלכתי לבטא וכבר קניתי על הדרך 2 סטיקים ועשיתי בבית , תוך שניה הייתה לי תשובה (חיובית! ב״ה!!!) ובצהריים הגיעה תשובת הבטא :)
הלוואי ותקבלי תשובה חיובית!!! תעדכני

מיקה118

New member
תשתמשו באל תור באינטרנט

אני נכנסת לאתר של הכללית ושולחת בקשת לרופא המשפחה להזין לי בדיקת ביטה במחשב
לא מקשרת ולא מתחננת לאף אחד

תלתלית20

New member
בדיקות בטא זה לא תמיד מציין...

יש שם רק כמה אפשרויות לבדיקות שניתן לבקש...אז בהתחלה הייתי מציינת בדיקות דם כלליות ורושמת בהערות - בדיקת דם הריון beta
אבל בפעמים האחרונות ההערה לא הופיעה , אולי זה היה חד פעמי אבל כדאי לוודא כדי לא להתקע בלי הפניות בסוף...

haych

New member
וככה את כותבת את זה עמוק בתוך השרשור??

היה שווה את כל הטרטור!
וכן, אפשר להזמין בכללית לקבל הפניה לבדיקות דם דרך האתר.

גולה1992

New member
מעדכנת

בטא 141.80
ביום התשיעי להחזרת בלסטו מוקפא
צריך להמשיך לבדוק?

למעלה