בדיקת הריון

בדיקת הריון

שלום לכן קודם יום האהבה שמח ! רציתי לשאול שאלה - אני עשיתי בדיקה הריון לפני שבועיים בבית והראה לי חיובי , כמו כן גם יש לי הרגשה של הריון , אתמול הלכתי לרופא והרופא עשה לי אולטרסאוד ואמר שהוא לא רואה הריון , אני ממש התעלפתי לא האמנתי למה שהוא אמר , בכל אופן הוא הזמין אותי שוב לבדיקה חוזרת בעוד כשבוע, היום בבוקר עשיתי בדיקת שתן להירון ושוב הראה לי חיובי - אני לא מפנטזת הראתי גם לבעלי וגם הוא ראה חיובי אבל הפס מאוד חלש, מה דעתך ? אני בהריון כן או לא ? מחכה לתשובה חגית החוששת

mbo

New member
בדיקת דם

למה שלא תלכי לקופה ותעשי בדיקת דם, את אפילו לא צריכה הפניה. ככה תוכלי לדעת בדיוק אם כן או לא ואם כן איזה שבוע.

אולה *

New member
למה לא לעשות בדיקת דם?

הרי ככה תדעי בודאות. מצד שני, יתכן שמדובר בהריון לא תקין, כיוון שבשבוע 6 כבר צריך להיות שק הריון ברור. ולפעמים כבר עם דופק. בהצלחה.

מיליקי

New member
חגיתוש, קודם כל

יום אהבה שמח גם לך. יש מקרים שנקראים "הריון כימי" - התוצאה של הבדיקה תראה כאילו יש הריון, ורמות ההורמונים עולות כמו בהריון, אבל אין שק הריון. אני מקווה שזה לא המקרה אצלך, ואולי בכ"ז זה פשוט מוקדם מידי לראות שק הריון, אבל קחי בחשבון שזה יכול להיות תעתוע של הגוף ולא הריון אמיתי. אגב, ומה עם לעשות בדיקת דם? בהצלחה בכל מקרה מילי

גיליה

New member
היי חגית

למה שלא תגשי לעשות בדיקת דם? בד"כ היא יותר אמינה ומדוייקת מהערכה הביתית ולאחריה לפחות יהיו לך פחות ספקות... אגב - לא ציינת כמה זמן חלף מאז המחזור האחרון ועד לבדיקה. אני לא חושבת שניתן לראות הריון בשלב כ"כ מוקדם, אם אכן לא עבר מספיק זמן מאז המחזור ואולי זאת הסיבה שהרופא לא ראה שום דבר. על כל פנים - לכי לעשות בדיקת דם במעבדה, ושיהיה המון בהצלחה

ziziub

New member
היי חגיתוש, אני גם לפני..

בדיקת בטא להריון, ואני בהמתנה - סיגלי

3אריק

New member
חגיתוש

כפי שכולן כתבו לך אין יותר מדוייק מבדיקת דם . הבעייה אם ערכות בדיקת הריון שהן לפעמים "מזייפות" אצל נשים שעוברות טיפולי הפרייה ולכן לא הייתי ממליץ לעשות בדיקות אלה . מה זה הרגשה של הריון את יכולה להגדיר ? בקיצור חגית תמשיכי להאמין וכולנו נאמין ונתפלל יחד אתך שאכן ישנו הריון ונקווה לשמוע ממך שהרופא טעה ואת כן בהריון . בהצלחה אריק 3

נועם@בת

New member
אם הבדיקה הביתית מראה הריון

כבר שבועיים, והרופא לא רואה כלום- זה יכול להעיד על בעיה. דבר ראשון על הבוקר- לכי לעשות בדיקת דם. יתכן שהתחיל הריון שלא התפתח כמו שצריך ולכן יש הורמון הריון בדם ובשתן אבל אין עובר. זה יכול להיות הריון מחוץ לרחם, ואז חייבים לטפל בו לפני שיהיה מאחור ומסוכן. וזה גם יכול להיות (הלואי) שהרופא פספס. בדיקת דם בהקדם האפשרי.
נועם

למעלה