בדיקת היענות......

ngנוצה1

New member
בדיקת היענות......../images/Emo2.gif

היום אנחנו אמורים להגיע למפגש המבורך אצל הלנה וערן . למרות שהמפגש מיועד בעיקר לבני 12 ומעלה , אצלי הבן בן 10 כמעט . בהתאם להצלחת המפגש החלוצי אצלהם הייתי רוצנ לבדוק האם תהיי היענות למפגש דומה אצלנו ביוקנעם לגילאים יותר צעירים , כמו 6-10 פלוס מינוס , בלווית הורה מלווה , כמובן. אשמח לדעת מי היה מעונין להגיע למפגש כזה. ומתי העדיפות לקיימו (האם לחכות לחופש או לא משנה).

המפגש היה ...

אכן מבורך ולדעתי הילדים מאד נהנו . יישר כח הלנה וערן על היוזמה . קבלו ח"ח וכמובן שגם ההורים נהנו . לגבי המפגש ביוקנעם ... הבעיה שהילד שלנו בן 14

ngנוצה1

New member
זיו יקירי, לא פוסלת............./images/Emo140.gif

את האפשרות להגדיל את טווח הגילאים כי בסופו של דבר כפי שראינו היום נוצרו קבוצות קבוצות , כל אחד התערבב ודיבר עם מי שהיתחשק לו , והיה ממש מוצלח לדעתי. (אגב , איזה כיף זה לדעת מי עומד מאחורי הכינויים, היה נעים להכיר ונתראה בקרוב). קודם ניראה מה תהיה ההיענות למפגש כזה אצלנו.

חנוצה כנסי שניה

חלק נכבד של הקבוצות שראית מכירים מזה כמה שנים ...(בואי נגיד מפתיחת הפורום לערך ) זכורים לי המפגשים שלנו החברים ובפעמים הראשונות חלק מהחברים אמרו את אותו המשפט ..."איזה כיף לדעת ולהכיר מי עומד מאחורי הכינויים " דפדפי בהסטורית ההודעות ותראי (בהסטוריה הרחוקה)

הנה התגובה למפגש הראשון

או השני כשראינו את הפנים מאחורי ה"ניקים" או הו איזו חתיכת הסטוריה .. מי שיש לו זמן פנוי כדאי להציץ בהסטוריה ...

הלנה

New member
אני אשמח להגיע

אחרי המפגש המוצלח בין מיכל שלי לרועי שלך אין מצב שאני לא באה איתה.... היא היתה כל כך מאושרת!!!

ngנוצה1

New member
כמוני כמוך...........

דהיינו גם רועי מצפה למגש נוסף עם מיכל, זה היה הדבר האחרון שהוא אמר לי לפני שנישפך באוטו "אמר היה מה זה כיף , ואני מחכה כבר ליום שבת לפגוש את מיכל" אז אין בעיה ניתארגן על משהו בהקדם

מירב1965

New member
כל הכבוד על היוזמה

חושבת שעדיף לקיים מפגש כזה בחופש הגדול ואני אשמח להגיע עם הילדים

ngנוצה1

New member
סבבה , חשבנו על איזה יום שיש או חמישי כזה

אני עדיין מחכה לפידבקים

למעלה