בדיקת הדם חזרה!

Max Igo

New member
בדיקת הדם חזרה!

ואני לא מבין שם שום דבר :\ מיותר לציין שלרופא המשפחה לא יהיה מושג על מה מדובר, ולרופא גסטרו אני כבר לא אספיק להגיע לפני הגיוס.. מה שכן, ביררתי בכמה פורומים רפואים בנט וקיבלתי תשובה שהתוצאות שיצאו לי בבדיקה מעלות חשד לצליאק...

מאיפה המסקנה שלרופא

המשפחה לא יהיה מושג? הוא אוליט לא היה נלהב לשלוח אותך לבדיקה, אבל הדעת נותנת שלקרוא תוצאות בדיקה הוא יודע.

Max Igo

New member
רופא המשפחה שלי..

אמר לי שהוא לא שמע על צליאק. מכאן אני מסיק שאם הוא לא שמע על זה.. הוא גם לא יבין יותר ממני את תוצאות הבדיקה

Max Igo

New member
כי רופא המשפחה הקודם..

שלי שלח אותי הביתה פעם אחר פעם עם דלקת נוראית ברגל בטענה ש"הכל בסדר" ושאני היפוכונדר, מה שהביא אותי בסופו של דבר לכירורג ולניקוז המוגלה משם... סיבה מספיק טובה לעבור רופא לא? :\

רופא שלא שמע על צליאק?

מילא דיאטנית ששמעה אבל מגלה בורות, אבל רופא? זה מעלה סיבה לתלונה ולבירור. דרך אגב, כל אחות אמורה לדעת לקרוא תוצאות של בדיקות דם עד כמה שידוע לי, ואני במקומך הייתי הולכת דחוף לרופא אחר ומבקשת הסבר. בכל מקרה, אל תשכח לקחת את התוצאות איתך לבקו"ם ולהראות את זה לפני שרשרת החיול, יש מצב שידחו לך את הגיוס בינתיים (שווה גם להתקשר לפני ולנסות לדבר עם מישהו שיברר את זה במיידי). אולי זה בהשראתך ובהשראת המל"שבים הנוספים בפורום, חלמתי הלילה שאני מתגייסת מחדש, ולא מוצאת את הבקו"ם...

Max Igo

New member
ההתנהלות של הרופאים בכלל..

לא משהו.. לא רק בנוגע לצליאק. כבר הזכרתי את הדלקת ברגל, היה גם את השבר הפתוח ששלחו אותי איתו הביתה בטענה שזה סתם "חבלה" קטנה ועד שלא הגעתי למיון לא ידעתי עד כמה זה בעצם היה חמור. כך שאני לא מצפה מהם לדעת משהו בכלל ובטח שלא דברים הנוגעים לצליאק.

חכה שתגיע לצבא

אם זה יקרה לא על תקן מתנדב, אז תתגעגע לקופת חולים... אם כי ממה שהבנתי דברים השתנו מאז זמני וחלק מהיחידות כבר לא מטופלות ע"י חר"פ אלא במרפאות אזרחיות של קופ"ח לאומית.

Max Igo

New member
אני בקופת חולים לאומית

והם לא השאירו עליי רושם מי יודע מה... רופא שמתבלבל בין שבר פתוח לסתם "חבל" כמו שהוא קרא לזה? לא רופא טוב לפי דעתי.

זה רופא ספיציפי

בזה לא נמדדת הקופה. אתה יכול תמיד ללכת לרופא אחר, וקשה לי להאמין שכולם יהיו גרועים. יש פרמטרים אחרים כמו גישה נוחה למרפאות, זמן המתנה לתורים, יחס כללי וכיסוי הוצאות רפואיות ע"י הקופה. זה מה שקובע, וזה מה שאני מתכוונת לבדוק בקופות אחרות לפני שאני עוברת.

Max Igo

New member
רופא המשפחה שלי..

אמר לי שהוא לא שמע על צליאק. מכאן אני מסיק שאם הוא לא שמע על זה.. הוא גם לא יבין יותר ממני את תוצאות הבדיקה

למעלה