בדיקת דם

diklak

New member
בדיקת דם

האם ייתכן שלאחר איחור של כ 14 יום ואחרי בדיקת דם שלילית , יכול להיות שפשוט שלא ראו הריון? כי עדיין לא קיבלתי ואני ביום ה45 מאז התחיל המחזור. האם אחרי הביוץ במידה ואין הריון,המחזור אמור להגיע אחרי 14 יום? או שיכול להיות שבאיחור גדול יותר? אני באיחור של יותר מ 14 יום ועדיין אין מחזור ויש כל מיני חולשות ובחילות וסחרחורת, האם יכול להיות שבדיקת הדם שנעשתה באיחור של 14 יום היתה מוקדמת מידיי?

מם 1971

New member
בדיקות דם הן בד"כ אמינות

במיוחד אם הן נעשו לאחר איחור של 14 יום (בהנחה שהביוץ התרחש במועדו). יחד עם זאת, במידה והוסת לא תופיע עוד מספר ימים תעשי בדיקה חוזרת. הלוואי ויהיו לך בשורות טובות

נועם@בת

New member
השאלה אם את יודעת מתי היה הביוץ

את הרי פולציסטית, מה שאומר שהביוץ שלך לא סדיר. אם את יודעת מתי היה ביוץ, הרי 14 יום אחריו את צריכה לקבל תשובה חד משמעית חיובית או שלילית. אבל אם את לא ידועת מתי היה ביוץ או אפילו אם היה ביוץ קשה להתייחס לבדיקה וצריך לחזור עליה. מה שכן אפשר לעשות זה בדיקת דם לפרופיל הורמונלי כדי לדעת אם בכלל היה ביוץ. בהצלחה נועם

diklak

New member
זאת הבעיה כי אני לא ידועת מתי היה

לי הביוץ. אני קיבלתי אקקלמין ללא מעקב זקיקים והמחזור האחרון היה ב 30.11.03 ומאז לא קיבלתי ואני לא יודעת אם היה ביוץ ואני יודעת שבדיקת ההריון היתה שלילית. מה לעשות? להמתין או לבקש זרוז מחזור? הרופאה אמרה שתתן לי אקקלמין +מעקב אחרי שאקבל מחזור(שוב במידה ואני לא בהריון).

חן123

New member
העצה שלי

לכי עכשיו לבית המרקחת הקרוב אליך. תיקני ערכה, ותבדקי. אם אכן זה הריון עם כזה איחור כבר אמורה להיות תוצאה חד משמעית וגם אין למה להמתין לשתן של הבוקר. אם זה לא אז מצטערת, אבל אין לי תובנות, אבל הייתי פונה לרופא שלי.

נועם@בת

New member
בשלב ראשון לעשות בדיקת שתן

ובשלש שני לבקש מהרופאה בדיקת דם לפרופיל הורמונלי שיקבע אם בייצת (לפי רמת פרוגסטרון) ואם בכלל האיקקלומין עשה משהו או שאת עדיין בתחילת הדרך. רמת FSH ואסטרוגן יעידו על מידת הההתפתחות של הרירית. יתכן והיא בכלל לא התפתחה ואז הארגסט לא יזיז לה. בהצלחה נועם

למעלה