בדיקת דם

תתי 1

New member
בדיקת דם ../images/Emo10.gif

כמה זמן אחרי הלידה עשיתן בדיקת דם? והאם אתן דואגות לעשות בדיקות דם פעם בשנה ? אני שואלת משום שאני בד"כ אנמית ולאחר לידה בטח ובטח במיוחד שהיתה לי לידה עם סיבוך של שליה ואבדתי המון ,לא משנה בכל אופן לקחתי כדורי ברזל פעמיים ביום חודשיים אחרי הלידה ,עשיתי בדיקת דם הכל בסדר וזהו הרופא שלי אמר לי להפסיק עכשיו אני כבר כמעט שנה אחרי הלדה(נגה בת 10 חודשים)ונראה לי ששוב יש לי ירידה בהמוגלובין.האם סחרחורות מעידות על כך?נראה לי שאעשה בדיקת דם,סתם רציתי לשמוע את דעתכם סליחה על האורך , לילה טוב!

אני הולכת לעשות מחר ../images/Emo3.gif

יש לי לעשות גם העמסת סוכר של 75 גרם = הייתי עם סכרת בהריון והחלטתי לנצל את זה שהולכים לדקור אותי 4 פעמים ולהוציא לי המון דם ועשות בדיקות מקיפות על הדרך - ברזל, כולסטרול וכל מה שאפשר לחשוב עליו
אם כבר אז כבר

תתי 1

New member
אוי בהצלחה ../images/Emo50.gif

אם היתה לך סכרת בהריון זה יכול להשפיע גם כשאת לא? לדקור 4 פעמים זה נשמע נורא, אני שונאת מזרקים , ממש מפחדת לכן אני דוחה את זה אבל זה חשוב ואין ברירה , אני גם רוצה לדעת כמה המוגלובין יש לי , נראה לי נמוך...

מה שיותר נוראי זה לשתות את הדבר

המזעזע הזה. עשיתי העמסה מלאה בהריון פעמיים כי הקאתי בפעם הראשונה
לגבי המזרקים, אין לי בעיה איתם אבל יש לי בעיה אם מי שמנסה להוציא לי דם איתם
פשוט הורידים שלי מאוד עמוקים ומאוד דקים ומאוד קשה למצוא אותם... מרום 27 שנות חיי למדתי על בשרי ללכת רק לאחיות הטובות ביותר... בקיצור נראה לי שכדאי לך לעשות בדיקות - בעיקר עם את עייפה וכו - להזיק זה לא...

למעלה