בדיקת דם fsh

מיתר400

New member
בדיקת דם fsh

מנסה כבר שננ להיכנס להריון. 2 כימים מאחורי ועכשיו עוד אחד.אני רוצה להתייעץ איתכן מתי לעשות את בדיקות הדם שרופאת הפריון נתנה לי. הייתי אצלה לפני שלושה שבועות והיא נתנה לי את בדיקות הדם ואמרה לי לעשות אותם 3 ימים אחרי תחחלת המחזור. הבעיה היא שלא קבלתי מחזור ונכנסתי להריון. ואז התחיל לי דימום פעם ביום. משהוא קטן בניגוב. מאז ועד היום לא היה לי ממש דימום. עשיתי אתמול בטא (שבוע איחור) ויצא לי 12.4 ככה שזה בטוח לא תקין. עכשיו יש לי כאבי בטן אבל אני לא בטוחה שזה מזה (אולי סתם אכלתי משהו לא טוב). השאלה שלי היא האם ללכת לעשןת מחר את הבדיקות דם של הפרופי ההורמונלי או לחכות ליום ראשון. כי יש לי כבר דימומים כמה ימים אבל לא ממש מחזור...תודה לעונות

טוליתי

New member
לפני הפרופיל ההורמונלי, את צריכה

לבדוק מה מצב הבטא. היא יכולה לעלות והיא יכולה לרדת.
על סמך מעט דימום לא ניתן לקבוע אם את בהפלה או לא.
חשוב מאוד שתבצעי גם אסטרדול ופרוגסטרון כדי להעריך את תקינות ההריון.
אני מאוד מקווה שההריון בכל זאת תקין,
ואם חלילה לא, זה הזמן לבירור הפלות חוזרות.
&nbsp

מיתר400

New member
לצערי הרב זה לא תקין

בשבוע איחור- בטא של 12.5 זה בטוח לא תקין.:(

טוליתי

New member
השאלה אם בוודאות מדובר בשבוע איחור

ועדיין תצטרכי לוודא שהבטא מתאפסת וששאר ההורמונים נמוכים.
בכל מקרה, מציע לעבור בירור להפלות חוזרות.
מצטערת מאוד

מיתר400

New member
תודה על התשובה. אכן. זה שבטע איחור

כי בשבוע שעבר בדקתי בסטיק ויצא חיובי... כמה זמן לוקח לבטא ככ נמוכה להתאפס?

טוליתי

New member
זה יכול לקחת ימים בודדים.

רק תוודאי בבקשה איפוס ע"י בדיקה נוספת כי בטא נמוכה יכולה להיות התחלה של כל מיני דברים.

מיתר400

New member
תודה על התשובה. אני אבדק מחר. אבל למה את מתכוונת?

התחלה של מה?

spirt20

New member
היי מאמי

פרופיל הורמונלי מומלץ לבצע שהגוף בלי שאריות הריון, בלי שאריות טיפולים ובלי צ׳יסטות אחרת התוצאות לא רלוונטיות. מאחר ומאחוריך כבר 2 כימיים הייתי ממליצה לבצע בדיקת זרע , צילום רחם ... מעבר לכך גן אם היה בוודאות סטיק חיובים לעיתים הביוץ מתרחש מאוחר יותר וגם אם היה ביוץ בזמן יכול להיות ביוץ נוסף .. כך שצריך לוודא שהבטא יורדת/ הלוואי מכפילה את עצמה
תבדקי ערכי פרוגסטרון והאסטדריול אולי את צריכה תמיכה שתתמוך בהריון ( אמן וימשיך להתפתח

מיתר400

New member
תודה רבה על התשובה. לא הספקתי ללכת לעשות בטא

אני אלך ביום ראשון. בינתיים המצב הזה די מחרפן אותי כי אתמול היו לי כאבי תופת אבל לא יצא כלום.
בקושי יש דם בניגובים. בדקתי את הביוץ עם מקלונים (וזהיתי יפה) ואז אחרי 14 יום 2 פסים בבדיקת הריון...
ואחרי שבוע בטא 12.4 ככה שזה הריון בטוח לא תקין לצערי הרב. השאלה היא מדוע זה לא יוצא?? סיוטטטט

טוליתי

New member
של הריונות לא תקינים שבהם הבטא ממשיכה

לעלות, כמו הריונות כימיים שמתחילים בעלייה ואח"כ ירידה, או גרוע מכך, הריון מחוץ לרחם.
חייבים לוודא איפוס.

למעלה