בדיקת ברה

בדיקת ברה

היינו ביום חמישי במעקב פגים, וקיבלנו סיכום ביקור. ליאור בן 9 חודשים, מתוקן 7, והוא מתפתח בהתאם למתוקן. היום הגיע בדואר סיכום מתוקן, ובו אנחנו מתבקשים לעשות לו בדיקת ברה. א. למה צריך לחזור על הבדיקה אם הוא עבר אותה בפגיה? ב. איך הוא ישכב בשקט במהלך הבדיקה, במידה ויש צורך לעשות אותה? תודה

אני אחדד את השאלה השניה

איך גורמים לו לשכב בשקט? סוגי הרדמה? טשטוש? ומה מומלץ? אם מישהו עשה לפיצי שלו את הבדיקה, אשמח לשמוע באיזה סוג הרדמה, אם יש, הוא בחר. תודה

בדרך כלל עושים את הבדיקה עם סירופ שגורם

לטישטוש[ לא זוכרת את שמו]. אני בחרתי לעשות את הבדיקה בלי טשטוש- הצלחתי לקבוע את התור בזמן שנת הבוקר של אלירן, ועייפתי אותו לפני. הוא נרדם בשולחן הבדיקה עם מוצץ. הצלחנו לעבור את הבדיקה כשהוא רגוע וישן. בהצלחה.

miti29

New member
נתתי לו 10 טיפות גרפווטר ומוצץ לפה הסתובבתי

איתו 5 דקות עם נענוע והוא שקע בשינה - הבדיקה לקחה 7-10 דקות. בהצלחה

הפרטים לא ברורים

מי ערך את המעקב? נערכה בדיקת שמיעה במעקב? מי ששלח את הסיכום מודע לעובדה שכבר עשיתם ברה בעבר והבדיקה יצאנ תקינה?

סוכותי

New member
טריכלונם

ככה קוראים לחומר הטשטוש שנותנים כדי לעשות ברה. אני ממליצה כן לקחת אותו כי אם הילד כן יזוז תצטרכו לבא שוב לבדיקה חוזרת (מנסיון....) אותנו שלחו לברה חוזרת כי היה עיכוב בדיבור. יכול להיות שבגלל זה? אני בעד שתרימו טלפון לרופא ותשאלו אותו. לא הייתי עושה את הבדיקה שוב. (אגב- אם אתם בשניידר לד"ר נאור יש נטיה לשלוח לברה חוזרת כל פג שלא מדבר מספיק לטעמה, אותנו היא שלחה והחלטנו לא ללכת כי אנחנו חושבים שהוא כן שומע מצוין)

אז פרטים מובנים ואכן ד"ר נאור

ליאור עוד לא מדבר כ"כ, הוא בן 7 חודשים מתוקן.. המעקב נערך דרך מעקב פגים בשניידר. היום ביררתי עם רופא הילדים שלנו, ומסתבר שהברה מוצדקת. אנחנו בטיפול באישפוז יום, ובבדיקות נמצא לו CMV חיובי, אז לכן היא רוצה את הברה..

למעלה