בדיקת ביוץ , שאלה

להקיצו

New member
בדיקת ביוץ , שאלה

הי בנות, אני די חדשה בעסק הזה של בדיקות ביוץ ועשיתי עכשיו בדיקה שיצאה חיובית, מה זה אומר על הביוץ ? שהוא קורה? שהוא יקרה מחר? מחרתיים? לא בדקתי LH כי הרופא שלי לא נתן לי ורק עכשיו הרופא משפחה נתן לי ואני אמורה היום להזריק אוביטרל, אם אלך מחר לבדיקות זה יתן משהו?
אני מתועדת להחזרה של עובר יום חמש ביום רביעי הבא. זה נראה לכן הגיוני?

ענבל ח1

New member
לא ברור

אני לא מבינה. את לקראת החזרת עוברים ולא היה מעקב אחר הביוץ?
או שאת מתכוונת שפשוט הרופא שלך לא בודק lh אלא רק פרוג׳ ואסטרדיול?
תפקיד האוביטרל הוא לתזמן את הביוץ. אם את מזריקה היום אז הביוץ עוד 36 שעות ולכן ההחזרה היא 5 ימים לאחר מכן, קרי בעוד שבוע.
אבל למה החלטת לבדוק lh? את לא סומכת על הרופא? ה-lh לא אמור לעלות אלא בביוץ ואם קיבלת הוראה להזריק אוביטרל זה אומר שהרופא סבור שטרם בייצת והביוץ כאמור מתוזמן לעוד 36 שעות מרגע הזריקה.
הבנת?

להקיצו

New member
הבנתי, אבל הרופא שלי מעט מוזר, הוא לא בודק LH

ובכלל אני חושבת שהוא בתקופה לא טובה כי פישל איתי הרבה. כתבתי פה אתמול על כל הטעויות שעשה איתי.
אז על דעת עצמי בדקתי ביוץ בעזרת בדיקה ביתית כדי להבין אם מה שהוא אמר לי לעשות הגיוני.

ענבל ח1

New member
אבל אין לך מה לבדוק ביוץ

הביוץ יגיע כאמור באמצעות האוביטרל. ייתכן שטבעית את כרגע לא לפני ביוץ ועדיין באמצעות האוביטרל את תבייצי במועד.
לגבי לבדוק lh- הוא לא מוזר. הרבה רופאים נוהגים כך. ההורמונים האחרים מספקים לשיטתם כדי להבין את התמונה. עם זאת, אני גם חושבת שעדיף לבדוק בנוסף lh ויש רופאים שאכן דואגים לבדוק גם הורמון זה. כך או כך מהבחינה הזו הרופא שלך בסדר. אם הוא פישל בדברים אחרים זה כבר משהו אחר. לא קראתי את הודעתך הנוספת.
מאחלת לך הצלחה!

למעלה