בדיקת ביוץ - שאלה

בדיקת ביוץ - שאלה

שלום לכן בנות,
אז גם אנחנו מנסים (נסיון שני)...
החודש התחלתי למדוד את חום השחר ובנוסף לבדוק ביוץ באמצעות בדיקת ביוץ (מדיטסט).
המחזור שלי די סדיר, 30 ימים פלוס מינוס 1.
אלו ערכי מדידת החום החודש:

1 36.2
2 36.4
3 36.6 - מדדתי בשעה מאוחרת
4 36.6 - מדדתי בשעה מאוחרת
5 36.4
6 36.4
7 36.1
8 36.1
9 35.9
10 36.1
11 36.1
12 36.1
13 36.1
14 35.8
15 36.1
16 36.2
17 36.3
18 36.4

בדיקת הביוץ ביום ה-15 למחזור הייתה עם פס שני חלש שהלך והתחזק.
אתמול (ביום ה-17 למחזור) היו הפסים הכי חזקים שנצפו עד כה אבל עדיין הם לא היו שווים בצבעם.
(אציין שהקפדתי לא לשתות שעתיים לפני כל אחת מהבדיקות וערכתי את הבדיקות סביב השעות 12:00 - 14:30).
היום (היום ה-18 למחזור) הבדיקה הראתה תוצאה שלילית (שוב פס חלש).
מבחינת החום אני רואה עליה מתונה של 0.1 מעלה ב-4 ימים האחרונים.

אני מצרפת תמונה ברורה של הבדיקות עם התאריכים והשעות.
האם לדעתכן הביוץ אמור להתקיים מחר או התקיים אתמול\היום ופשוט פספסתי את ה"פיק" לכן הפסים לא היו שווים בצבעם באף אחת מהבדיקות?

תודה.

אם אני לא טועה, לפי הבדיקות, הביוץ שלך היום. בהצלחה.

ממליצה לקנות בדיקות ביוץ באיביי, עולות משהו כמו 6 פאונד ל-30 בדיקות.
כנ"ל בדיקות היריון.
&nbsp
&nbsp

קבוקית9

New member
מבלבל...

אתם בינתיים מקיימים יחסי מין?
אני ממליצה לך להמשיך לבדוק עוד יומיים עם הבדיקות ביוץ וכמובן לראות את המגמה בחום. הבדיקה של אתמול לא ממש חיובית אבל יש נשים שזה החיובי שלהן. אם זה אכן כך הביוץ כנראה היום אבל כן, יכול להיות גם שהבדיקה הממש חיובית הייתה בערב אתמול ובדיוק פספסת. בכל מקרה מקווה שקיימתם יחסי מין גם שלשום או אתמול, וגם היום ואני ממליצה גם מחר ותראי מה קורה עם הבדיקות בימים הבאים.

תודה לכן על התשובות...

אנחנו אכן עובדים ונמשיך לעבוד:)
2 שאלות נוספות -
האם העובדה שהקו התחזק אומרת שנוכחות ההורמון (LH) גדלה?
האם עצם קיומו של ההורמון הזה אומר שמתקיים ביוץ בוודאות?

שוב תודה

nofar166

New member
בדיקות ביוץ

אני אמנם בודקת עם בדיקות ביוץ אחרות, מהאיביי. גם אצלי הבדיקה ה"חיובית" לא חיובית עד הסוף (הפס השני אף פעם לא זהה בדיוק לפס בקרה). אבל אני פשוט רואה מתי הוא הכי חיובי מבין כל הבדיקות וככה יודעת מתי היה ביוץ.

קבוקית9

New member
נראה לי שכן

שהתחזקות הפס אומרת שרמות ה-lh בדם גדלות, אבל קורה הרבה פעמים שיש עליות וירידות במהלך החודש סתם ככה וזה גם מושפע מריכוז השתן. אין טעם להסתכל על הבדלים דקים אלא רק כשהבדיקה חיובית או לפחות קרובה לחיובית כמו אצלך.לגבי עצם קיומו של ההורמון - זה לא אומר אם יש או אין ביוץ. ההורמון קיים בדם בכמות כזו או אחרת לאורך כל החודש, פשוט בביוץ מגיע לשיא.

למעלה