בדיקת אבהות

מצב
הנושא נעול.
בדיקת אבהות

בדיקת אבהות
אני מעונינת לעשות בדיקת אבהות יהיתי רוצה לעשות את זה בדסקרטיות ללא עו"ד אני לא יודעת למי לפנות ואיך אני עושה זאת אני חד הורית ולא משופעת בכסף חיה על קצבה ועבודת משק בית אשמח אם משהו שמבין בנושא יענה לי או יפנה אותי לגורמים נכונים שמטפלים בנושא תודה

תשובה

בדיקת אבהות
אני מעונינת לעשות בדיקת אבהות יהיתי רוצה לעשות את זה בדסקרטיות ללא עו"ד אני לא יודעת למי לפנות ואיך אני עושה זאת אני חד הורית ולא משופעת בכסף חיה על קצבה ועבודת משק בית אשמח אם משהו שמבין בנושא יענה לי או יפנה אותי לגורמים נכונים שמטפלים בנושא תודה
תשובה
לא ניתן לבצע בדיקת אבהות ללא צו בימ"ש כאמור בסעיף 3 לחוק מידע גנטי. חוק מידע גנטי, התשס"א-2000 [תיקון אחרון: 23/12/01] . . ======================================== 3. לקיחת דגימת DNA ועריכת בדיקה גנטית (א) לא תילקח דגימת DNA מזוהה מאדם, לא תיערך בדיקה גנטית ולא יינתן ייעוץ גנטי על פי תוצאות הבדיקה אלא בהתאם להוראות חוק זה. (ב) בדיקה גנטית תיערך במכון גנטי או במעבדה לבדיקות גנטיות; הוראת סעיף קטן זה לא תחול על בדיקה גנטית למחקר. (ג) לא תיערך בדיקה גנטית למחקר אלא אם כן המחקר אושר לפי כל דין. (ד) לא תיערך בדיקה גנטית להורות אלא לפי צו של בית המשפט לעניני משפחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה