בדיקות..

אשבל1

New member
בדיקות..

תמיד כשבנות בפורום מספרות שהן עומדות לעבור בדיקה וחוששות מתוצאותיה אני מעודדת לחשיבה חיובית. אני כרגע בתוך סידרת בדיקות לחיפוש לגורם לדלקת מסויימת וזה גורר עוד ועוד בדיקות ומכל דבר אני נבהלת ומלאת חרדה, לא יודעת איך להתמודד, פשוט מרגישה כל כך חסרת אונים, אינני פוחדת למות חס וחלילה, אבל כל הזמן חיה עם חרדה שילדי לא ישארו ללא אמא, לא יכולה להתמודד עם הפחד שהם יחוו את המה שאני חוויתי וחווה.... אני מבטיחה לעצמי ובעלי מבטיח לי שאזכה לגדל אותם עד הזיקנה...... ועדיין......... כל כך מפחיד....

איתך תמיד..!

מחזיקה לך אצבעות ומאחלת בהצלחה בכל הבדיקות שתעברי.. שהתוצאות יהיו הכי מוצלחות שצריך! שולחת חיבוק חזק עדן

זכרי: מחשבה חיובית!

אני מבינה אותך מאוד. תביאי את עצמך בדמיון לתוצאות הכי מפחידות שמהן את חוששת ותטווי את כל הכלים שעוזרים להתמודד כשזה קורה, התמיכה שיש לך ההרגעה את עצמך היכולת שלך להילחם ולא להיות לבד, לי זה בדר"כ עוזר קצת כדי להרגיע. אבל גם שדרי לגופך שאת חזקה שתטפלי בו בכל כוחך עם כל הכלים האפשריים, זכרי שכך או כך יהיה בסדר, ושמחלות הן חלק מהחיים והן באות להראות לנו שצריך לתת לעצמנו יותר ולהיות קשובים לצרכים שלא מתממשים, אוהבת ומחבקת. לימונית

למעלה