בדיקות

• פותח הנושא beda
  • פורסם בתאריך

beda

New member
בדיקות

אני וחברה שלי רוצים לשכב בלי קונדום אבל היא פוחדת ממחלות אז אנחנו רוצים להבדק. השאלה היא מזה אומר בעצם להבדק? לאן הולכים? מי בודק? איך בודקים? מה בודקים? והאם אפשר לשמור על זה בדיסקרטיות?

אורן oren

New member
למה בלי קונדום?

ונניח שתיבדקו ולא יהיו מחלות...האם תקחו את הסיכון בהריון? הרי גלולות לא 100% מונעות הריון וכך גם לא קונדומים (יש סיכוי שיקרע) ונניח שלא יהיה הריון...האם תרצו לקחת סיכון שמישהו מכם ייחלה במשהו מבלי לדעת ובכך ידביק את השני? תחשבו לפני הצעד הזה ותישמרו טוב טוב על עצמכם

muse18

New member

נכון גלולות לא מגינות ב100% אבל גם לא הקונדומים מרבית הפעמים זה בגלל לא שימוש נכון בקונדום, או פספוס גלולה (אנטיביוטיקה,שלשול,הקאה אחרי לקיחת גלולה מפחיתה את יעילותה) אז הכי עדיף- לא לעשות סקס בכלל!!! איזה שטויות אם הם נבדקים ואין מחלות אתם יכולים לעבור לגלולות (ובכל כמה חודשים לעשות בדיקות) הרי הוא רשם "חברה שלי" זה לא איזה סטוץ מזדמן...

beda

New member
היא באמת חברה שלי

ואני סומך עליה בגלל זה אני לא כל כך דואג מהקטע שמישהו מאיתנו ידבק במשהו אחרי שנעשה בדיקות ועד כמה שאני יודע גלולות זה אמצעי יחסית בטוח שהרבה משתמשים בו. אבל מישהו ממכם יודע אולי איך נבדקים כמו ששאלתי קודם?

sharpantie

New member
אפשר

להיבדק דרך קופת חולים, לבקש טופס הפניה למחלות מין דרך רופא המשפחה. אפשרות נוספת דרך המרפאה של הועד למלחמה באיידס ברחוב לוינסקי בתל אביב. הבדיקה ללא תשלום ואם אני לא טועה גם ללT זיהוי אישי כלומר באופן אנונימי. כנס לפורום איידס ושאל שם פרטים. עונה שם מישהו מהועד הנ''K/

למעלה